EXCLUSIV Cum a ajuns Richard Emanuel să îl ucidă pe Emi Pian. Declarațiile care s-ar putea să îl scape în fața instanței de ani grei de pușcăriePresupusul criminal al lui Emi Pian susține că nu i-a tăiat artera femurală liderului clanului Duduienilor și că acesta l-ar mai fi alergat după aceea aproximativ 100 de metri, fără să aibă vreo problemă medicală.

Au fost audiate peste 50 de persoane!
La o săptămână de la moartea șocantă a liderului clanului Duduianu, zeci de persoane sunt audiate pe bandă rulantă pentru a determina ce s-a întâmplat în noaptea scandalului care s-a transformat într-o luptă pe viață și pe moarte. Printre cei cărora li s-au luat declarații în nenumărate rânduri s-au numărat frații Duduianu, Grațian și Ciprian, verișorul lor, Luis Duduianu, precum și cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu.Fiecare are propria viziune asupra celor întâmplate, motiv pentru care va urma o confruntare între interlopi, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în acea noapte și pentru a se ști pentru ce fapte vor fi judecați, iar mai apoi condamnați. Playtech.ro a aflat informații exclusive despre cele declarate în fața procurorilor de către Richard, tânărul boxeur de 26 de ani, despre care s-a spus că i-ar fi secționat artera femurală lui Emi Pian:


“Mi-a spus că l-am jignit prin ceea ce i-am zis, iar la scurt timp a plecat. Am știut că și-a sunat frații, așa că la puțin timp după el am plecat și eu. Când am ieșit afară, mă așteptau patru mașini. Au ieșit neamurile mele afară, însă au fost imobilizate de oamenii lui Emi. Nu s-au bătut, ai lui Duduianu nu aveau nimic cu ai mei, doar cu mine. Eu am scos un cuțit ca să mă apăr, iar ei au dat cu spray lacrimogen. În momentul acela am căzut din picioare, mă usturau rău ochii, nu mai vedeam. Dădeam cu acel cuțit la întâmplare. Grațian, Ciprian și Emi încercau să îmi dea pumni și picioare. Puteam să tai pe oricine, pe oricare dintre frați. Intenția mea era să mă apăr, nu să omor pe cineva”, a spus bărbatul anchetatorilor.
Richard Gheorghe susține că Emi Pian i-a dat cu o bâtă în cap
Ceea ce urmează pare desprins din filme de groază și schimbă cu totul datele pe care le are presa până în acest moment. Dacă se va constata că Richard spune adevărul, el ar putea să scape de ani grei de pușcărie. Tânărul, membru al clanului Rinu, a declarat că nu el l-a omorât pe Emi Pian și că nu crede că i-a tăiat acestuia artera femurală, așa cum au fost transmise informații:
“Eu nici nu mi-am dat seama pe cine am tăiat. Dar am realizat ce am făcut și am reușit să mă ridic, am luat-o la fugă pe stradă. După câțiva zeci de metri, Emi Pian și frații lui m-au prins și au început să mă lovească, să îmi dea pumni, picioare. Grațian m-a prins, iar Emi mi-a dat o bâtă în cap, Ciprian îmi dădea picioare peste tot, iar Grațian a încercat să mă taie cu o sabie, dar nu m-a nimerit. Emi era tăiat pe picior, îi curgea sânge, dar nu cred că i-am secționat artera femurală”, a mai spus Richard Gheorghe, care se află în arestul poliției pentru 30 de zile.
Conform surselor medicale, în cazul unei tăieri de arteră femurală, sângele curge în valuri, cu mare viteză, iar victima mai poate merge aproximativ un minut. Apoi, datorită pierderii cantității mari de sânge, persoana intră în șoc hipovolemic.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *