Dani Mocanu se retrage din muzică. Ce vrea să facă cu toată averea. E uimitor!A hotărât că a venit momentul să încheie cariera în muzică și să ia calea lui Dumnezeu. Ce vrea să facă Dani Mocanu cu averea sa.
Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Dani Mocanu nu va mai cânta, artistul preferând să se apropie de Dumnezeu.


Dani Mocanu se retrage din muzică. Ce vrea să facă cu toată averea. E uimitor!
Este supranumit „Titanul Trending-ului”, iar fiecare piesă pe care Dani Mocanu a lansat-o, s-a transformat rapid într-un hit. Dar Dani Mocanu a spus la sfârșitul anului trecut că nu va mai cânta, pentru că ales calea Domnului. Drept urmare, acesta se va axa doar pe cântecele bisericești. Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc.

Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Isus prin cântări Duhovnicești! Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, a declarat artistul, pe pagina lui de Facebook.
Vrea să îi ajute pe cei care vor să se lanseze în muzică
Recent, Dani și-a șocat din nou fanii după ce a spus că vrea să pună averea sa la bătaie pentru a-i ajuta pe alții. ”Când am început să cânt eram amărât. Abia aveam niște haine pe mine cumparate cu niște bănuți strânși … Casă nu aveam, dar în schimb aveam multe greutăți și datorii. De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan … Își vedeau de ale lor, însă eu am sperat și am luptat ca un robot.
Ca un robot setat sa câștige. Am avut încredere in Dumnezeu și știam ca EL îmi va pregăti atât mie cât și familiei mele un viitor frumos. Anii au trecut, iar EL, viața mea CREATORUL UNIVERSULUI m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. M-a luat de mână și m-a pus în fața tuturor.”, a spus Dani Mocanu pe YouTube. Acesta este motivul pentru care vedeta spune că vrea să-i ajute și pe alții să se bucure de succesul său.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *