Veste șoc! Dan Capatos, dat afară de la Antena 1. De ce boală suferă copilul prezentatoruluiFanii lui Dan Capatos sunt în stare de șoc. Prezentatorul a fost dat afară de la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea?
După 13 de ani, Dan Capatos a fost dat afară de la Antena 1. Unde poate fi văzut de acum încolo Dan Capatos.


Veste șoc! Dan Capatos, dat afară de la Antena 1. De ce boală suferă copilul prezentatorului.
Cei care îl iubesc pe Dan Capatos și i-au urmărit emisiunea timp de 13 ani au aflat că Xtra night show nu va mai fi prezentă pe Antena 1. Începând cu data de 11 ianuarie, Dan Capatos urmează să fie văzut seară de seară pe Antena Stars. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri de la ora 22.30-00.30. Din câte se știe, în locul emisiunii lui Capatos, va fi Observatorul de noapte.

Acestea sunt primele declarații ale lui Capatos
“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars.
Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii. Supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine.

Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România. De-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture. De luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.
Copilul său are probleme de sănătate
Pe de altă parte, prezentatorul e fericit că are o familie frumoasă și un copil pe care-l iubește enorm. Din nefericire, acesta suferă de o boală. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire.
Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *