Adevărul despre relația dintre Marius Crăciun de la Survivor România și Diana Belbiță. Ce a mărturisit acum sportivaÎn urmă cu doi ani s-a zvonit că între Marius Crăciun de la Survivor România și Diana Belbiță ar exista ceva. Care este, însă, adevărul?

Marius Crăciun de la Survivor Români și Diana Belbiță s-au apropiat în anul 2019, în cadrul unui reality-show unde cei doi au participat.


Show-ul Ferma de la PRO TV i-a făcut buni prieteni pe cei doi sportivi. La un moment dat s-a spus inclusiv că ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Cei doi au negat mereu că ar fi iubiți, cu toate că la un moment dat au existat niște rezerve din partea amândurora de a spune cu subiect și predicat ce este între ei.

Marius Crăciun de la Survivor România și Diana Belbiță păstrează legătura

Povestea aceasta a fost readusă în prim plan după terminarea competiției Survivor România, pe Instagram. Diana a fost întrebată de un admirator dacă este iubita lui Marius, iar sportiva a ținut să clarifice pentru ultima oară ce fel de relație are cu acesta.
Marius a distribuit pe Instastory răspunsul dat de Diana acelui fan dorind să clarifice și în numele lui faptul că sunt simpli prieteni.

Cei doi s-au distanțat destul de mult în ultima vreme, din motive pur obiective. Diana a luat calea străinătății pentru a-și continua cariera în luptele UFC, iar Marius a avut alte proiecte în România.

Cu toate că e află la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, aceștia continuă să comunice și se consideră și la ora actuală prieteni.

Diana a spus că atunci când se va întoarce în țară va dori să se întâîlnească cu Marius.
Marius Crăciun de la Survivor România a distribuit niște story-uri de-ale Dianei Belbiță în care aceasta a vorbit despre relația dintre cei doi

Cei doi nu sunt iubiți
Belbiță a fost întrebată dacă mai este prietenă cu Marius, având în vedere că drumurile lor s-au separat după Ferma. Răspunsul luptătoarei a venit ferm. „Da, evident că încă suntem prieteni. Prieteniile nu se șterg așa ușor”, a spus tânăra.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *