Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă. Ce i-a transmis latifundiarul în plin scandal de divorțRăzboiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă. Ce i-a transmis latifundiarul în plin scandal de divorț.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este departe de a se sfârși, mai ales că latifundiarul din Pipera ar băga strâmbe în scandalul divorțului dintre impresară și celebrul antrenor.


Gigi Becali nu vrea să se împace cu Anamaria Prodan. În plus, aruncă paie pe foc în cazul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre amantele antrenorului

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă. Ce i-a transmis latifundarul în plin scandal de divorț impresarei. Conflictul dintre sexy impresara Anamaria Prodan și patronul FCSB, Gigi Becali, este departe de a se fi terminat.

Astfel, Gigi Becali i-a transmis, de curând, că nu are nevoie de impresari atunci când vine vorba de transferurile forbaliștilor și cu atât mai puțin de ea.

De ce ar fi băgat-o în seamă Gigi Becali pe Anamaria Prodan

De asemenea, Gigi Becali a mai spus că singurul motiv pentru care a vorbit cu ea se datorează soțului ei, Laurențiu Reghecampf, iar patronul FCSB a hotărât că nu mai vrea să aibă de-a face sub nicio formă cu Anamaria Prodan.

În plus, latifundiarul din Pipera a spus că, în ceea ce privește gestionarea transferurilor sportivilor, el se bazează pe vărul său, Giovanni Becali.
Mesajul lui Gigi Becali pentru Anamaria Prodan

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari.

Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali, potrivit spynews.ro.Anamaria Prodan îl acuză pe Gigi Becali că se amestecă în viața ei personală
La rândul ei, aflată în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a transmis un mesaj devastator pentru patronul FCSB.

”Lumea îmi spunea Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate. Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac?
Laur a fost sunat la câteva minute (n.r – după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis? A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?

Anamaria Prodan, curată ca lacrima începând cu 2005

Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime… Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește.

Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că Anamaria s-a culcat cu ăla…”. N-a existat!”, a spus Anamaria Prodan.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *