Carmen Tănase a lăsat Capitala și s-a mutat la țară: ”Am vândut tot. Voiam să scap de mizeria de acolo”Carmen Tănase (60 ani) a vândut tot ce avea în București și și-a luat casă la țară. Actrița a dorit de mult timp să facă acest lucru, deoarece simțea nevoia de aer curat.

Carmen Tănase a lăsat Capitala și s-a mutat la țară: ”Am vândut tot. Voiam să scap de mizeria de acolo”


Carmen Tănase și-a îndeplinit un vis la cei 60 de ani.

Mai exact, s-a mutat la țară, după ce a vândut tot ce avea în București și acum este foarte fericită de ceea ce a făcut. Se bucură de aerul curat, o curte mare și speră să aibă și propria grădină în curând

“Am vândut tot ce aveam în Bucureşti, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat şi ne-am mutat la…ţară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, aşa cum mi-am dorit”, a declarat vedetapentru impact.ro.

Carmen Tănase și-a luat și cele 14 pisici cu ea

La țară, Carmen Tănase nu s-a mutat fără cele 14 pisici ale ei şi cei 3 câini. Animalele sunt sterilizate și, plină de umor, spune că le mai vorbește în limbajul personajului care a consacrat-o, Flăcărica.

“Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate şi se înţeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate şi dorm lângă mine Le vorbesc în limbajul Flăcăricăi.
Le spun – să fiţi cuminte, făi, iar atunci ele ştiu că mă întorc repede acasă”, a mai mărturisit actrița.

Carmen Tănase anti-Covid și anti-testare
Marea actriță este una dintre personalitățile ce se opun vaccinării anti-Covid și testării.

Refuză în continuare cu vehemență să se lase imunizată și chiar să se testeze. Asta chiar de va trebui să rateze un job.

“Mi s-a cerut la început să-mi fac testul, la o filmare. Am refuzat şi nu m-a mai interesat nimic.

Nu voi face niciodată vaccinul şi nici vreun test, chiar dacă va trebui să renunţ la vreun job”, a mai spus celebra actriță


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *