Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Explozie în România, la granița cu Ucraina. Un bloc de locuințe a explodat. S-a activat planul roșu




O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie şi anunţă că până acum s-au înregistrat 11 victime, fără a preciza starea acestora.

ISU Satu Mare a anunţat că a fost solicitat şi sprijin aerian din partea elicopterului de la Jibou. ”În acest moment, trei victime, care sunt intubate, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanţă SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ”, a transmis ISU Satu Mare.

11 persoane ranite in explozia de la Carei


Alte două persoane rănite au refuzat transportul la spital. În total sunt 11 persoane rănite, dar situaţia este în dinamică. Pompierii din Satu Mare intervin, duminică, după ce s-a produs o explozie într-un apartament dintr-un bloc din Carei.

”În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înalţime şi 4 ambulanţe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ţa Avram Iancu, din Carei”, anunţă
ISU Satu Mare.





Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie

Sursa citată a precizat că explozia a fost urmată de incendiu, astfel forţele militare acţionează în acest moment şi pentru lichidarea incendiului. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. ”Până în prezent s-au înregistrat 11 victime”, a transmis ISU Satu Mare, fără a prcizat starea victimelor. ( sursa news.ro)

























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *