Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cornelia Catanga, dezgropată și mutată în cavou. Gest impresionant făcut de Aurel Pădureanu la un an de la moartea artistei




Regretata artistă Cornelia Catanga a fost dezgropată și mutată într-un cavou de Aurel Pădureanu, la un an de la moartea sa. Fostul partener de viață al celebrei interprete de muzică lăutărească spune că astfel i-a îndeplinit acesteia o mare dorință. Aurel Pădureanu a mai afirmat că în scurt timp, cavoul va fi finisat, fiind îmbrăcat în marmură…

A trecut un an de la moartea celebrei artiste Cornelia Catanga. Regretata interpretă de muzică lăutărească s-a stins fulgerător din această lume și a plecat lăsând în urmă numai lacrimi și durere. Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste, a făcut un gest impresionant înainte de parastasul de un an, îndeplinindu-i acesteia o mare dorință.

Cornelia Catanga, dezgropată și mutată în cavou


Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească. Moartea ei a șocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta la un sfârșit atât de tragic. A avut multe probleme de sănătate și le-a depășit pe toate, dar nemilosul virus al momentului nu a iertat-o. La acea vreme, ea nu a avut parte de o înmomântare așa cum i se cuvenea. Atunci, la tristul eveniment au participat doar câteva persoane din cauza regulilor în vigoare atunci.

În plus, familia a fost luată prin surprindere și nu a apucat să facă pregătirile așa cum și-ar fi dorit regretata artistă, motiv pentru care s-au mobilizat abia acum. Aurel Pădureanu a promis că îi va îndeplini soției sale cea mai mare dorință și așa a făcut. La un an de la moartea ei, a dezgropat-o și a mutat-o în cavoul pe care aceasta și-l dorea. Locul de veci va fi îmbrăcat în marmură, iar toți cei care au iubit-o pot veni să admire monumentul și să aprindă o lumânare.





„Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită. (…) Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit”, a declarat lăutarul la TV.

Aurel Pădureanu a fost uitat de lume

De când a murit Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu spune că a fost uitat de către toată lumea. Dacă până în urmă cu un an, cât trăia artista, erau înconjurați de numeroase persoane dragi, de când aceasta nu mai este nu l-a mai sunat nimeni. Din acest motiv, Aurel nu a invitat pe nimeni la parastasul de un an, ci a pomenit-o doar alături de familie.




Cât despre hainele acesteia, se gândește să le dea de pomană. Având în vedere că regretata Cornelia Catanga a fost o femeie frumoasă, mereu aranjată și dichisită, vrea să găsească o femeie cu același stil, care să se bucure de cele peste 200 de articole vestimentare.

„Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu mi vine sa cred ca este acolo. (…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat tot. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat”, a mai declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

În altă ordine de idei, lăutarul simte că i s-a luat o piatră de pe inimă după ce Cornelia Catanga a fost dezgropată și mutată într-un cavou pe măsura faimei sale.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *