Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce înseamnă când nu poți să țipi sau să alergi în vis. Ce ascund aceste lucruri, iată explicațiile specialiștilor




Sigur vi s-a întâmplat și vouă, măcar o dată, ca atunci când dormeați și visați urât să nu vă puteți apăra. Spre exemplpu, atunci când erați alergat sau atacat, nu puteați fugi, nu puteați să strigați după ajutor.

Ce înseamnă când nu poți să țipi sau să alergi în vis.

Mulți oameni se confruntă cu acest lucru. Atunci când spaima e atât de mare în somn, simțiți că vocea nu vă ascultă și nu puteți fugi ca să scăpați de primejdie.


Ce înseamnă când nu poți să alergi în vis

Conform unor studii, întreaga acţiune din visele noastre se petrece în slow motion. Daniel Erlacher, psiholog la Universitatea Bern din Elevaţia, a realizat un experiment în care a analizat activitatea creierului în timpului somnului. Acesta a ales subiecţii visători lucizi, cei care îşi pot controla visele. Atunci când li s-a cerut să facă o activitate (în vis) acestora le-a trebuit cu 50% mai mult timp pentru a o duce la bun sfârşit decât în viaţa de zi cu zi.





„Am analizat în jur de 200.000 de vise şi dintre acesea, alergatul cu încetinitorul ocupa locul 55 în ceea ce priveşte frecventa apariţiei”, a spus pentru Mashable Ian Wallace, psiholog şi expert în vise, potrivit yuppy.9am.ro. „Picioarele reprezintă motorul principal pe măsură ce înaintezi în viaţă. Dacă acestea se mişca cu încetinitorul, atunci visul poate fi interpretat ca o barieră care va incetinete evoluţia în viaţa reală”, a mai adăugat psihologul.

Cum să interpretați faptul că nu puteți țipa

Ce înseamnă când visați că vreți să strigați după ajutor și nu puteți, nu aveți voce. Aceste vise se referă la situaţii în care cineva ar dori să se folosească de tine sau te simţi copleşit(a) de ceva. Simbolizează o situaţie în care o persoană doreşte să abuzeze de tine sau de munca ta, de ideile sau de talentul tău.




Visul în care vrei să strigi după ajutor şi nu mai ai voce poate să exprime şi nevoia disperată de susţinere profesională, reflectă confuzie şi disperare, scrie dreamgeek.ro. Dacă în vis ai un sentiment de panică atunci când încerci să strigi după ajutor atunci este posibil să nu scapi de o ceartă. Visul mai semnifică un drum închis, depinde ce alte amănunte îţi mai apar în vis.

Visul în care strigi după ajutor unui părinte şi nu ai voce ar putea să sugereze faptul că în viaţa reală o să-ţi lipsească protecţia cuiva sau sentimentul protectiv pe care ar trebui să îl ai faţă de cineva.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *