Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Culiță Sterp, revoltat după accidentul rutier. Artistul a făcut noi declarații: „De ce vă e ciudă…”
Culiță Sterp a venit în fața fanilor săi cu o reacție de revoltă din cauza celor care îl critică după accidentul rutier provocat. Artistul i-a scos la tablă pe urmăritorii care l-au criticat aspru, specificând că nu au fost lângă el atunci când a făcut fapte bune.

După accidentul rutier pe care l-a provocat, Culiță Sterp s-a abținut de la comentarii.


Totuși, recent, artistul a făcut prima declarație, iar în urmă cu o zi, artistul a venit în fața admiratorilor săi cu un nou mesaj pentru cei care îl critică.

În primul său videoclip cu declarații Culiță Sterp a avut o atitudine umilă, cerându-și scuze pentru accidentul provocat.
De această dată, artistul revine cu multe critici față de cei care l-au judecat.
Culiță Sterp, revoltat din cauza celor care îl critică

Culiță Sterp a venit în fața fanilor săi cu o reacție de revoltă din cauza celor care îl critică după accidentul rutier provocat.
„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz,abia așteaptă să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, să-și dea un picior să te duci și mai jos. Știi cum e, când faci 100, 1000 de fapte bune și faci numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea 100, le uită și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că vine din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca toți ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală care își văd de treaba lor, și dacă nu le place ceva, trec peste”, a spus Culiță Sterp pe Facebook.

Artistul i-a acuzat pe oameni că nu l-au apreciat când a făcut fapte buneCuliță Sterp este dezamăgit de faptul că oamenii care l-au criticat nu și-au arătat aprecierea atunci când a făcut fapte bune. Artistul i-a acuzat că sunt invidioși din cauza vieții bune pe care o duce.

„Unde ați voi fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum. Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Unde ați fost când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri. Unde ați fost când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă. Unde ați foscând am ajutat bătrânii, că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi. Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300 de mii din casă. V-ați bucurat, majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin, dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că nu aveți”, a adăugat artistul în videoclipul de pe Facebook.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *