Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum a rămas, de fapt, Simona Gherghe însărcinată la 41 de ani. Adevărul a ieșit la iveală
Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 41 de ani și mulți au crezut că nu a rămas însărcinată pe cale naturală.

Astfel, fosta prezentatoare de la Acces Direct a vorbit pentru prima dată despre fertilizarea in vitro.


Cum a rămas Simona Gherghe însărcinată la 41 de ani

Simona Gherghe este o mămică fericită și are familia pe care dintotdeauna a visat-o, iar cei doi copii îi fac viața tot mai frumoasă în fiecare zi.

Simona Gherghe a devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Ana Georgia. După doi ani, vedeta avea să-l nască pe cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Mulți au ajuns însă să pună la îndoială faptul că Simona Gherghe a rămas însărcinată pe cale naturală, dar până acum vedeta nu a dorit să vorbească despre acest subiect.
”Ați făcut fertilizare in vitro? Întreb pentru că am 38 de ani și îmi doresc și eu bebe și n-a venit până acum”, a fost întrebarea pe care a primit-o Simona Gherghe, din partea unei fane care o apreciază.

Cei doi frățiori s-au acomodat mai greu

Fără a sta mult pe gânduri, fosta prezentatoare de la Acces Direct a precizat că în cazul ei nu a fost vorba de fertilizare in vitro, ci doar că a avut noroc că a rămas însărcinată pe cale naturală. ‘Nu, am avut un pic de noroc’, a fost răspunsul Simonei Gherghe femeii care a întrebat-o.

De altfel, relația dintre frățiori a fost una tensionată, până ce Ana s-a obișnuit cu gândul că are un frățior. Simona Gherghe a mărturisit că tuturor le-a fost greu să se acomodeze cu venirea pe lume a micuțului.„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”, a precizat vedeta pe pagina sa de Facebook.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *