Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum să scapi de condensul de pe geamuri. Trucuri pe care orice gospodină ar trebui să le cunoască
Condensul pe geamuri apare, în general, în perioadele când temperaturile de afară sunt scăzute, iar în casă este foarte cald. Condensul de pe geamuri este o problemă, asta pentru că apariția acestuia duce la crearea mucegaiului și astfel, nu este bine să stați în mucegai.

Cum să scapi de condensul de pe geamuri


Trucuri pe care orice gospodină ar trebui să le cunoască

Atunci când condensul de pe geamuri își face apariția puteți apela la metode foarte ușoare și care să nu coste mult. Câteva trucuri te vor scăpa de umiditate și condensul de pe geamuri va dispărea imediat.

Cum să scapi de condensul de pe geamuri
Pentru a scăpa de condensul de pe geamuri este important să deschideți larg toate geamurile din casă, însă aveți grijă ca ușile să fie închise, să nu se facă prea mult curent. Țineți geamurile deschide pentru câteva minute, astfel că aerul va pătrunde în interior și umezeala nu va mai fi.

Este important și ca atunci când gătiți, geamul să fie mereu deschis, cu toate că aveți și hotă, astfel că umiditatea nu va mai avea un așa grad ridicat.

De asemenea, două produse destul de ieftine și benefice vă vor scăpa de această problemă, iar acele două produse sunt alcoolul etilic și glicerină.

Amestecați foarte bine 150 ml de alcool la 15 ml de glicerină, după care înmuiați o cârpă în această soluție și ștergeți geamurile foarte bine.

După ce ați șters geamurile cu această soluție, folosiți o cârpă uscată și ștergeți din nou geamurile. Cu acest truc umezeala va sta departe mult timp de ferestrele vosatre, iar când apare iar, folosiți exact același truc.Alte trucuri extrem de utile
Un alt truc extrem de util constă în folosirea nisipului de la pisici. Nu, nu trebuie să ștergeți geamurile cu nisip, ci să luați o șosetă în care să puneți nisip, după care să o așezați pe pervaz și să o lăsați să absoarbă umiditatea.

De asemenea, și bicarbonatul de sodiu este extrem de util pentru a scăpa de condensul de pe geamuri. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți un bol cu bicarbonat de sodiu, după care să-l așezați pe pervaz.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *