Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Infarctul dă primele semne cu o lună înainte, numai că nu știm să le recunoaștem
DACĂ ÎN CAZUL BĂRBAȚILOR UN ATAC DE CORD ÎNSEAMNĂ O DURERE PUTERNICĂ ÎN PIEPT, CA O APĂSARE PUTERNICĂ, SUFOCANTĂ, LA FEMEI SIMPTOMELE SUNT DIFERITE, IAR ÎN ANUMITE CAZURI POȚI SĂ NU LE AI.

CARE SUNT SEMNELE UNUI INFARCT, LA FEMEI:


Senzație puternică de oboseală

Cu câteva zile sau chiar câteva săptămâni înaintea unui atac de cord, multe femei se simt obosite, ca atunci când urmează să se îmbolnăvească, însă fără febră, strănuturi sau tuse.

Dureri ușoare

Dacă bărbații simt o durere puternică în piept atunci când au un atac de cord, la femei durerea este ușoară și nu este localizată întotdeauna în zona inimii.

Durerile pot apărea în spatele sternului, între omoplați, în zona umeriloc, la gât sau chiar la mandibulă.
Transpiri mult, deodată

Și acesta este un semn al unui atac de cord: transpirația în cantitate mare, subită, fără să faci vreun efort fizic. De obicei acest semn este însoțit și de o piele care își pierde culoarea.

Amețeli și grețuri

Multor femei li se face rău înaintea unui atac de cord: simt amețeli, au stări de greață și chiar vomită. Un alt semn este și senzația că vor leșina.

Lipsa somnului și odihneiSe poate întâmpla ca o femeie să nu mai poată dormi sau să doarmă foarte prost cu câteva săptămâni înaintea unui atac de cord. Totuși, acest simptom poate fi ușor confundat cu insomnia cauzată de stres.

Anxietate

Potrivit site-ului webmd.com, un alt semn al unui atac de cord este o anxietate apărută din senin – ”simți că urmează să se întâmple ceva îngrozitor”. Acesta este un semnal pe care corpul tău îl trage, ca să fii atent la ceea ce se întâmplă cu tine.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *