Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Inoke Ibacka, fiica cea mare a lui Cabral, a rupt o perioadă legătura cu tatăl ei. Tânăra a împlinit 19 ani toamna trecută
Inoke Ibacka, fiica din prima căsnicie a lui Cabral, a rupt pentru o perioadă relațiile cu tatăl ei, însă în cele din urmă a revenit la sentimente mai bune. Tânăra în vârstă de 19 ani este frumușică foc, îmbinând armonios trăsăturile fizice ale părinților ei. Inoke Ibacka este și o persoană modestă, în prezent fiind studentă în străinătate.

Celebrul prezentator Cabral, de la emisiunea „Ce spun românii” este tatăl a trei copii: Inoke, fiica din primul mariaj, respectiv Namiko și Tiago, din căsnicia cu Andreea. Fiica lui cea mare s-a transformat într-o tânără foarte frumoasă și ar putea încerca oricând o carieră de model. Inoke este fiica lui Cabral din căsătoria cu Luana Mitran, care a durat din 2000 până în 2005. După divorț, fata a rămas în grija mamei, iar în prezent Inoke a ajuns la vârsta de 19 ani.


Inoke Ibacka a rupt legătura cu Cabral pentru o perioadă

Fata cea mare a lui Cabral este frumoasă foc, este înaltă, are părul creț și ochi superbi. Încă de când avea patru ani, ea și-a anunțat familia că nu vrea să devină persoană publică. Inoke este o fată modestă și cu rezultate foarte bune la școală. În prezent, este plecată la studii în străinătate.

Anul trecut, în momentul în care a aflat că tatăl ei va mai avea un copil, între Inoke și Cabral s-a produs o ruptură. Relațiile dintre ei s-au răcit brusc și chiar nu și-au mai vorbit o perioadă. Dar se pare că tânăra a trecut peste respectivele probleme. În clipa de față, Inoke Ibacka are o relație relativ decentă cu tatăl ei, după ce o perioadă nu și-au vorbit. Anul trecut, în luna mai, Cabral mărturisea că tânăra este supărată pe el.
„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață”, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”.

Ulterior, relația dintre ei a intrat pe făgașul normal. Oricum, supărarea tinerei nu a ținut foarte mult, ci doar trei săptămâni.

Cabral și Luana au divorțat după 5 ani de relație

Luana Ibacka a devenit soția lui Cabral în anul 2000. Blonda este cu 10 ani mai mare decât prezentatorul de la Pro TV și în timpul mariajului lor s-a născut o fetiță, Inoke, care acum are 19 ani.„Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta”, declara Luana cu ceva timp în urmă.

După divorț, Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, actuala Andreea Ibacka. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago. În plus, Inoke, fiica cea mare a lui Cabral Ibacka, are o relație bună cu cei doi frați.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *