Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Din Păcate S-A Stins Și Ea La Doar 46 De Ani România O Plânge, Odihnă Veșnică
Tot mai multe persoane tinere, cu un viitor in față, pleacă din această lume înainte de vreme și lasă în urmă mult amar și plâns.

Acum, vă comunicăm cu regret că una dintre colegele noastre de breaslă, Mireille Astrid Popa, a plecat din această lume la vârsta de doar 46 de ani. A murit jurnalista Mireille Astrid Popa.


Celebra jurnalistă Mireille Astrid Popa a plecat din această lume la doar 46 de ani. De un sfârșit prematur, la fel de tragic au avut parte și părinții ei, de meserie tot jurnaliști.

A fost o familie citită, cu școală, care iubea ceea ce făcea, dar pentru care viața a fost foarte dură. Mireille Astrid Popa suferea de ceva timp de o boală grea, pe care niciun medic nu putuse să o vindece.

A suferit o căzătură puternică în urmă cu doi ani, de unde ar fi declanșat totul, așa cum spun cei care au cunoscut-o. Nu se știe dacă a avut o tumoră sau n hematom apărut în urma loviturii la cap, dar cert este că a suferit o operație grea și tratamente extrem de puternice, care, din nefericire, nu au dat roade.
Organismul ei a cedat după luni întregi de suferință.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *