Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Premierul Nicolae Ciucă, după ce Austria a respins aderarea României la Schengen: ”Regretăm și sincer nu înțelegem poziția”
Premierul Nicolae Ciucă a reacționat în urmă cu puțin timp la decizia Austriei de a vota împotriva aderării României la Spațiul Schengen, într-o declarație de presă susținută la Palatul Victoria.

”Regretăm și sincer nu înțelegem poziția inflexibilă arătată de Austria. Mai mult ca oricând, în ultimul an România a dovedit că este un veritabil actor în asigurarea securității europene” – a spus șeful Guvernului.


– Toate statele europene au fost de acord să deschidă românilor porțile spațiului Schengen. Toate, cu o singură și nejustificată excepție, Austria.

– Un singur stat membru, Austria, a refuzat aderarea Românuiei. Această decizie rămâne fundamentată pe alegații legate de cifre.

– Am recunoscut dificultățile statelor membre care se află sub presiuni migratorii. Numai împreună putem rezolva aceste probleme.
– Regretăm și sincer nu înțelegem poziția inflexibilă arătată de Austria.

– România va continua să lucreze pentru o veritabilă poziție europeană. România va relua procesul de aderare la Spațiul Schengen.

– Decizia de astăzi, chiar dacă nu o merităm, vă asigurăm că ne motivează să continuăm.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *