Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

El este Rareş, băiatul de 14 ani, găsit mort în casa bunicilor. Sora lui este în comă
Tragedia din oraşul Brezoi din Vâlcea a îndoliat întreaga comunitate. Băiatul de 14 ani găsit mort în casa bunicilor cânta în corul bisericii. Sora lui este în continuare în comă la spital.

Rareș, un băiat de 14 ani, din Vâlcea, a fost găsit mort în apartamentul bunicilor lui, chiar de Sfântul Nicolae. Sora sa, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită inconștientă la câțiva metri distanță.


Apelul la 112 a fost făcut de bunica şi mătuşa adolescentului pentru că băiatul nu răspundea la uşă. Pompierii au intrat în apartament cu ajutorul unei scări pe fereastra pe balconul apartamentului.

„Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați astăzi, în jurul orelor prânzului, despre un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Brezoi, care nu răspundea deloc. Apelul a fost făcut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea in apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului.
În urma pătrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștientă.

Băiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a conștientei. Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanță.

Fata de 26 de ani a fost găsită în stare de inconștientă dar cu semne vitale, fiind preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.În momentul pătrunderii în apartament (pe geamul de la balcon), în interiorul apartamentului s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Apelul a fost făcut de către bunica împreună cu mătușa la ora 13.57.

Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurările în care a avut loc tragedia”, a transmis ISU Vâlcea.

Principala ipoteză a anchetatorilor este intoxicația cu monoxid de carbon, emis de soba din apartamentul bunicii.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *