Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A fost activat planul roşu, accident grav, un autocar cu 33 de pasageri s-a răsturnat la Arad. A fost cerut ajutor Ambulanţei Timiş
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, în urmă cu câteva minute, la ieșirea din Cuied spre Buteni, un autocar în care se află 33 de persoane s-a răsturnat.

Update: Accident Arad – Până la această oră, 7 victime au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital. Toate cele 7 vicitme sunt conștiente și cooperante. Continuă evaluarea de către cadrele medicale aflate la fața locului.


Potrivit ultimelor informații, “autocarul s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieșire din localitatea Cuied spre localitate Buteni. Este activat planul roșu de intervenție pentru că este posibil să avem 33 de victime. Intervin forțe și mijloace ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad cu: o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanță C și 9 ambulanțe tip B). Din ordinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, ISU Timiș a dislocat 3 ATPVM și 3 EPA tip B”, transmite ISU Arad.
UPDATE ORA – „Toate cele 33 de persoane s-au evacuat din autocar, nu sunt persoane încarcerate. Din primele informații există 5 victime, care necesită îngrijiri medicale. Autocarul este răsturnat pe partea stângă la 1 metru adâncime într-un șanț.”

Intervin forțe și mijloace ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad cu: o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanță C și 9 ambulanțe tip B)Din ordinul IGSU, ISU Timiș a dislocat 3 ATPVM și 3 EPA tip B. La faţa locului intervin echipaje de descarcerare de la ISU Arad.

„Accident rutier cu descarcerare, autocar cu 33 de persoane, răsturnat la ieşire din Buteni, spre Cuied. S-a activat planul roşu”, a transmis ISU Arad.

Intervenţia pompierilor este în dinamică. La fața locului au sosit şi echipaje de Poliţie.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *