Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

CÂT COSTĂ O SHAORMA DE LA TZANCĂ URAGANU? CÂŢI BANI TREBUIE SĂ SCOŢI DIN BUZUNAR PENTRU UN MENIU
Pe 4 decembrie, Tzancă Uraganu și-a făcut marea inaugurare la shaormeria din București! Sute de oameni au venit să mănânce gratuit la „Shaorma la Tzancă”, dar oferta s-a dus acum! Pentru cei care vor să știe ce prețuri au preparatele oferite de manelist, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arată meniul.

Tzancă Uraganu abia și-a deschis shaormeria, motiv pentru care încă nu a apucat să-și publice prețurile și în mediul online. Pentru că mulți pofticioși se întreabă cât costă o shaorma cu „de toate” la localul manelistului, CANCAN.RO a fost acolo și are prețurile chiar aici:


*shaorma mică de pui (450 g) = 21 de lei
*shaorma mare de pui (650 de grame) =23 de lei
*shaorma mică de berbecuț = 22 de lei
*shaorma mare de berbecuț = 23 de lei
*shaorma de pui la farfurie = 23 de lei
*shaorma de berbecuț la farfurie = 23 de lei
*shaorma vegană = 14 lei.

Cât te costă un meniu de shaorma cu suc de la Tzancă Uraganu

Prețurile pentru shaorma sunt cele de mai sus, la care se adaugă, dacă vrei meni, prețul băuturii. Dacă vrei să bei un ayran, trebuie să mai scoți din buzunar 5 lei pentru cel de 250 de ml sau 8 lei pentru cel de 500 de ml.În cazul în care vrei suc la meniu, la preț se adaugă, indiferent de băutură, 5 lei pentru 330 de ml sau 8 lei pentru 500 de ml. În afară de suc, ai și varianta să îți iei apă, dacă adaugi 4 lei, la jumătate de litru. Mai mult, poți opta pentru energizant, la 6 sau 8 lei, în funcție de brand.

Așadar, dacă vrei, spre exemplu, o shaorma mică de pui și un suc mare, o să ai de plată 29 de lei.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *