Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Adina Alberts, în doliu. Tatăl medicului estetician s-a stins din viață: „Voi rămâne pentru totdeauna cu un mare gol în suflet…”
Ziua de astăzi aduce multă durere în familia Adinei Alberts. Tatăl medicului estetician s-a stins din viață, după ce, în ultimii ani, s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Adina Alberts a a făcut anunțul într-un mesaj emoționant postat în mediul online Tatăl Adinei Alberts a murit Bărbatul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Adina Alberts trece prin momente dificile, după ce a aflat că tatăl său s-a stins din viață. Medicul estetician a postat pe Facebook un mesaj emoționant în care își exprimă durerea pentru pierderea tatălui său.


Medicul estetician le-a împărtășit fanilor că trece prin clipe dificile, căci tatăl său a murit, după ce bărbatul a avut mai multe probleme de sănătate, pe care le-a depășit cu greu în ultima perioadă.

„Știam că va veni momentul…Am încercat mereu să mă pregătesc pentru acest moment. Tot nepregătită sunt. Și voi rămâne pentru totdeauna cu un mare gol în suflet! Drum bun printre îngeri, tăticul meu drag…Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Adina Alberts, într-un mesaj postat pe Facebook.
Acum o lună, tatăl Adinei Alberts trece prin momente grele. Bărbatul a fost testat pozitiv la COVID-19, lucru care a avut un impact negativ asupra stării de sănătate a acestuia.

Tatăl medicului estetician suferea și de alte afecțiuni, iar în urmă cu ceva timp, suferise trei accidente vasculare cereblale tranzitorii. Bărbatul a fost diagnosticat cu fibrilație atrială cronică.

În plus, bărbatul a fumat ani la rând, ceea ce a dus la multe probleme de sănătate. Până la 45 de ani, tatăl medicului estetician obișnuia să fumeze și patru pachete de țigări pe zi.Înainte să fie testat pozitiv la COVID-19, Adina Alberts le povestea fanilor că trece prin clipe extrem de dificile văzându-și tatăl că are probleme de sănătate și făcea un apel la toți fanii să se roage pentru starea sa. La mai bine de două luni de atunci, medicul estetician a anunțat că bărbatul s-a stins din viață.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *