Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Boicot la toate nivelurile. O asociaţie de proprietari din Iaşi cere închiderea Raiffeisen Bank şi Mega Image de la parterul blocului din cauza Schengen
Cele două unităţi care urmează să fie închise se află la parterul unui bloc din Iaşi. Preşedintele asociaţiei de proprietari cere ca boicotul să fie urmat şi de alţii.

Preşedintele unei asociaţii de proprietari din Iaşi, Pavel Pantea, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, închiderea a două unităţi comerciale austriece şi olandeze, Raiffeisen Bank şi Mega Image, ca urmare a refuzului celor două ţări privint includerea României în Schengen.


Cele două unităţi care urmează să fie închise se află la parterul unui bloc din Iaşi.

Românii boicotează Austria. Un patron din Ardeal şi-a anulat vacanţa la schi în Alpi: „Nu mai alimentez de la OMV, mi-am închis conturile la BCR”

Potrivit mesajului postat pe Facebook, Pavel Pantea consideră nedreaptă atitudinea Olandei şi Austriei, fiind ţări care, spune el, au foarte multe afaceri în România.
„Nu pot spune că sunt disperat că nu am intrat în Schengen, pentru că nu vor veni adevăraţii investitori la noi niciodată, adică cei care vor construi fabrici, vor angaja mii de români şi vor reinvesti profitul tot aici, dar să se opună Olanda și Austria, tările care au cele mai multe afaceri în România, facilitate de stat, şi proprietăţi cumpărate de POMANĂ, nu putem accepta!”, a scris Pavel Pantea, pe pagina sa de Facebook.De asemenea, bărbatul din Iaşi îndeamnă toate asociaţiile de proprietari să acţioneze în acest fel. „Tot de la noi, cei de jos, vor veni schimbările. Să ia această măsură toate asociaţiile de proprietari şi am DESFIINŢAT corporațiile globaliştilor IMEDIAT”, a mai adăugat el.

Oamenii au reacţionat la postare şi au lăsat comentarii, părerile fiind împărţite. Majoritatea au apreciat iniţiativa, în timp ce alţii au criticat-o, afirmând că această măsură conduce la pierderea locurilor de muncă, notează ziaruldeiasi.ro.

Românii au început să boicoteze Austria după votul negativ pe care l-a avut aceasta pentru ca România să intre în spațiul Schengen. Îndemnurile de boicot vin pe rețelele de socializare.
Demnitate și coloană vertebrală domnilor. O sa zică unii că ce contează boicotul dacă în locul nostru vin în număr mare turiștii ruși? Ei nu-i chiar așa domnilor!! În număr mare avem impact mai mare”, este mesajul unui român pe grupul de Facebook Ski România. Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din ţară a anunţat, după aflarea rezultatului de la Bruxelles, că nu va mai prelungi niciun contract cu firme care au acţionariat austriac. Iar Dimitrie Muscă, proprietarul unui holding din Arad, care rula 25 de milioane de euro anual printr-o bancă austriacă, se aliniază protestului.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *