Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Florica, femeia bătută cu o coadă de mop de un șofer de microbuz, a fost condamnată definitiv | VIDEO
Florica Moldovan, femeia care a fost bătută cu o coadă de mop de un șofer de microbuz, într-o autogară din Zalău, și-a primit sentința definitivă pentru tulburarea liniștii publice.

Aceasta trebuie să plătească o amendă de 1.200 de lei, altfel va ajunge la închisoare.

Potrivit Libertatea, șoferul de microbuz, un fost polițist, acum pensionat, a primit o pedeapsă cu suspendare.

Procurorii și judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au considerat că Florica Moldovan a fost cea care a provocat scandalul.


Totul s-a întâmplat în 2019, în autogara din Zalău. Tânăra se întorcea cu cei doi copii de la medic și voia să ia microbuzul acasă, dar șoferul nu i-a permis accesul. În acel moment, Florica a început să-l înjure și să-l blesteme.Șoferul a luat-o la bătaie cu o coadă de mop în timp ce femeia ținea în brațe bebelușul. Nimeni nu a intervenit, dar o persoană a filmat momentul.

În primă instanță, vara trecută, Judecătoria Zalău a decis condamnarea Floricăi, mamă a cinci copii, la plata unei amenzi de 1.800 de lei, iar șoferul la o pedeapsă de 1 an și 10 luni cu suspendare. Ambii au contestat hotărârea. Dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Cluj, iar numărul zilelor de amendă și cuantumul amenzii penale au fost reduse.

Decizia este definitivă. Dacă nu va achita amenda, Florica va fi trimisă la închisoare pentru 120 de zile. Șoferul a rămas cu pedeapsa stabilită în primă instanță.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *