Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Medicii au intervenit la audierile din dosarul în care e implicat Florin Salam. Au fost chemate două ambulanțe
Informația momentului îl are în centru pe Florin Salam, care a fost chemat la audieri într-un dosar de proxenetism și cămătărie. Reporterii Antena Stars vin cu mai multe detalii de la fața locului și au dezvăluit că a fost necesară chemarea a două ambulanțe la secția de Poliție a Capitalei la care au avut loc audierile. Medicii au intervenit imediat.

În urmă cu puțin timp, Florin Salam și mai multe persoane au fost audiate într-un dosar de proxenetism și cămătărie la Secția 24 de Poliție din București. Reporterii Antena Stars a fost prezenți la fața locului și au dezvăluit că medicii au fost chemați să intervină, după ce uneia dintre fetele audiate i s-a făcut rău.

Medicii au intervenit la audierile din dosarul în care e implicat Florin Salam, după ce unei fete i s-a făcut rău


În această dimineață, Florin Salam a fost chemat la audieri în calitate de martor în acest dosar. Înainte și după audieri, reporterii Antena Stars au încercat să stea de vorbă cu el, dar cântărețul nu a dorit să facă prea multe declarații și s-a arătat destul de deranjat de atenția acordată situației în care se află. Cu toate acestea, a sugerat că motivul pentru care a ajuns să fie implicat în acest dosar ar fi faptul că oamenii legii „sunt nebuni”.

În cadrul dosarului au fost audiate alte zeci de persoane, printre care și o tânără căreia i s-a făcut rău la secția de Poliție și a avut nevoie de intervenția medicilor. Astfel, polițiștii au chemat două ambulanțe pentru a oferi îngrijiri.În cazul lui Florin Salam, audierile ar fi durat doar câteva minute. Printre cei pe numele cărora s-au emis mandate de aducere se află și două recepționere de la hotelul la care și-ar fi desfășurat activitatea tinerele ademenite de inculpați prin metoda Loverboy.

Mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției și unele dintre ele sunt bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *