Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Boala grava de care sufera Dan Capatos! Diagnosticul pus de medici
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a dezvăluit recent că este îngrijorat cu privire la starea sa de sănătate.

În 2019, acesta a suferit un atac ischemic tranzitoriu care i-a lăsat sechele, iar acum este predispus la alte afecțiuni neurologice și trebuie să fie foarte atent cu stilul său de viață.

Potrivit jurnalistului, medicii i-au spus că este predispus în viitor la demență și Alzheimer. Acesta a povestit și despre incidentul din urmă cu doi ani, când se afla în avion alături de familia sa și a avut un atac cerebral.


„Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos.

În lumina acestor probleme de sănătate, Dan Capatos a mers la un medic specialist pentru un control.

Jurnalistul a dezvăluit că nu mulți oameni știu despre suferințele sale, dar acum este important să fie transparent și să își asume faptul că este un bolnav cronic. „Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici!”, a subliniat acesta.

Dan Capatos a făcut un apel către toți cei care suferă de afecțiuni asemănătoare să fie atenți cu privire la sănătatea lor și să ia măsuri preventive.

Incidentul din avion a fost un avertisment clar pentru jurnalist, iar acum este hotărât să își schimbe stilul de viață și să își acorde mai multă atenție sănătății sale.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *