Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Jador a fost atacat în timpul galei RXF! Artistul a chemat poliția la fața locului: „Vreau să fiu protejat”
Avem imaginile cu Jador care dă declarații la poliție, după ce a fost atacat la gala RXF. Iată cine i-a pus gând rău.

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. S-a remarcat prin intermediul emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată la Kanal D, iar de atunci, piesele sale ajung la câteva ore adevărate hituri. Tânărul este mândru și recunoscător pentru ceea ce are și pentru tot ce a reușit să construiască până în acest moment, fiind unul dintre cei mai faimoși maneliști din industrie.


Albu Philip a sărit la gâtul lui Jador

Ieri, 21 februarie, a avut loc meciul de MMA, în care mai multe vedete s-au provocat și s-au întâlnit în ring, pentru a se lupta. Alături de ei, pentru a-i susține sau pur și simplu ca spectatori, au fost mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Spectacolul oferit de luptătorii din cadrul Galei RXF a fost unul cu adevărat special.

Marii câștigători, care s-au bucurat de victorie și de premii în bani, plus excursii în Dubai.

Jador a fost și el prezent în sală, pentru a-i fi alături bunului său prieten Bogdan Mocanu. Deși au avut câteva conflicte în ultima vreme, sentimentele puternice care îi leagă au fost pe primul loc, iar artistul i-a fost alături camaradului său trup și suflet. Din păcate, la un moment dat, a avut loc un eveniment neașteptat al cărui protagonist a fost Jador.

Conform declarațiilor artistului, se pare că Philip Albu a sărit la gâtul lui, să îl bată. Zeci de bodyguarzi s-au băgat între ei să îi despartă și să liniștească apele. Tensiunea a fost la cote maxime, iar după ce au fost despărțiți, conflictul a fost departe de a se încheia.Jador a chemat poliția la Gala RXF

În urma încăierării, Jador a chemat poliția la fața locului și a început să dea declarații. Jurnaliștii WOWbiz au fost pe fază și au surprins întregul moment. Artistul a declarat polițiștilor că i-a chemat pentru a-l proteja de Albu Philip, care a sărit să îl bată, în timpul uneia dintre pauze de la Gala RXF.

„Am venit să mă uit la gala asta și băiatului ăla îi place publicitatea și vrea și el atenție. O astfel de chestie…Totul s-a filmat. Păi tu mi-ai dat invitație să mă chemi la gală să ne batem pe aici? Ce fel de gală e asta? Păi nu spun eu pe internet? Mâncați-aș…Despre Albu Philip este vorba. E vorba că omul face parte din clanuri, din chestii dinastea. De asta vă zic, eu sunt un om normal și vreau să fiu protejat, de asta am sunat la dumneavoastră, că dacă eram vreun șmecher sunam vreo 2-3 prieteni și îl omoram cu bătaia. Sau mai bine, plăteam 10-15 oameni, că pot. De aceea am sunat eu la Poliție.”, a declarat Jador polițiștilor veniți la fața locului.

După ce a discutat cu oamenii legii, Jador s-a urcat în bolidul său și i-a urmat pe polițiști până la secție, pentru a depune plângere împotriva lui Albu Philip. A fost escortat de mașini de poliție atât în fața, cât și în spatele său.

Sursa wowbiz.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *