Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Andrew Tate, prima reacție după ce a aflat că i-a fost prelungit arestul preventiv
Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de polițiștii Capitalei într-un dosar în care sunt acuzați de viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat. Cei doi, deși ar fi trebuit să părăsească închisoarea la începutul săptămânii, se află în continuare în arest, în timp ce Georgiana Naghel şi Alexandra-Luana Radum au fost plasate în arest la domiciliu.

Imediat după ce Andrew Tate a aflat că va rămâne în arest, acesta a ieșit public cu o reacție care i-a șocat pe fani. Milionarul susține că în lunile petrecute în închisorile din România a văzut Iadul și că a avut o mulțime de gânduri negative, ajungând chiar la depresie. Totuși, el a adăugat faptul că realitatea ți-o creezi de unul singur, motiv pentru care încearcă să rămână într-un echilibru.


„Mă pot gândi singur la o recunoștință euforică pentru lucruri simple precum aerul pe care îl pot respira. Mă pot gândi singur la cea mai întunecată și profundă depresie. Am văzut Iadul. Am trăit în Iad. Pot produce oricare dintre stări. Realitatea ta este auto-construită”, este mesajul scris de Andrew Tate, în urmă cu puțin timp, pe o rețea de socializare.

În trecut, Andrew Tate a scris a scris poezii în închisoare. Versurile sale exprimă atât disperare, cât și silă față de condițiile din închisori:

Gândacii, păduchii și ploșnițele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea. Când gardienii mă duc și mă aduc din curte mă comport absolut respectuos.Încearcă să picure ură în inima mea.

Dar Te rog și Mulțumesc rămân cu mine mereu.

Gardienii mei din închisoare își fac datoria, au familii de hrănit.

În vremurile grele, nu vă uitați manierele.

Încearcă să îmi facă Mintea de Fier să cedeze cu încarcerare injustă”, sunt câteva versuri din poezia lui Andrew Tate.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *