Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doi bătrâni care își beau cafeaua în balcon au impresionat foarte multă lume. De câți ani au acest ritual
O postare pe rețelele de socializare, cu doi bătrâni care își beau cafeaua în balcon, zi de zi, de aproape 20 de ani, a impresionat foarte multă lume. Femeia care a surprins imaginea respectivă a povestit că cei doi formează un cuplu perfect, care au o căsnicie fericită. După apariția poveștii lor, foarte mulți internauți i-au apreciat și lăudat pentru păstrarea acestui ritual.

Acțiunile care se petrec zilnic, în mod repetitiv, fac parte din ritualul nostru zilnic. Iar o rutină zilnică sănătoasă sau un ritual sunt foarte importante pentru sănătatea și starea noastră de bine. Și în rândurile care urmează este vorba despre un ritual pe care și l-au făcut doi bătrânei din Capitală. Aceștia au obiceiul ca în fiecare dimineață, de aproape 20 de ani, să bea cafeaua împreună în balconul locuinței lor.


Povestea impresionantă a doi bătrâni care își beau cafeaua în balcon

Doi bătrâni dintr-un cartier din Capitală impresionează cu gestul lor. Ei ies la balconul apartamentului în care locuiesc și, în fiecare dimineață, își beau cafeaua împreună. Aceștia au fost remarcați de o vecină care i-a fotografiat și a dorit să împărtășească povestea lor pe rețelele de socializare.

De aproape 20 de ani, cei doi bătrâni ies la balcon și își beau cafeaua împreună, în fiecare dimineață. Vecinii i-au observat și au rămas plăcut surprinși de ei. Așadar, au decis să le facă publică povestea pe rețelele de socializare.„Undeva, într-un cartier din București, în fiecare dimineață, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună, pe balcon. Ioana mea s-a mutat aici în urmă cu aproape 20 de ani, și i-a văzut de-atunci. În fiecare dimineață. Nu vreau să romanticizez, nu spun că în toți acești ani și în cei dinainte n-au avut divergențe, supărări sau probleme. Vreau doar să spun că undeva, într-un balcon din București, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună. În fiecare dimineață. Undeva, într-un univers al celor care mai cred, asta trebuie să însemne ceva. În fiecare dimineață. Azi i-am prins și eu. Hai, bună dimineața la cafea! 🧡”, a relatat o vecină a celor doi bătrâni, pe rețelele de socializare.

Internauții au avut doar mesaje de apreciere

Imediat ce povestea lor a fost cunoscută, lumea i-a admirat pe cei doi bătrâni și i-a felicitat. Totodată, internauții au lăsat foarte multe mesaje de apreciere la adresa acestui cuplu.„Aşa erau bunicii mei. Aveau un ritual al cafelei doar al lor. De primăvară până toamna beau cafeaua pe balcon. Cât au fost împreună ❤️☕️ / Așa fac și părinții mei. În fiecare dimineață îi găsesc pe-amândoi la cafea, pe terasă, «pun țara la cale». Și au avut, crede-mă, divergențe cu tot felul de nuanțe, mai dure sau mai blânde. Dar le-au depășit. 😉 Cum era vorba aia? Oamenii care repară, nu schimbă. / Mama și tata de 32 de ani sunt tot așa 😍 Acum când mai merg acasă bem cafea toţi 5 (+ sora mai micuţă și soțul meu) 🙂 / A durat un pic până am schimbat mentalitatea «balcon – depozit» în «balcon – spațiu de relaxare». Acum, eu cu al meu avem spaţiul dorit! ☀️☕️”, sunt doar o parte dintre reacții.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *