Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Mi-e jenă mie în locul tău! Pe bune”. Cum s-a pozat Gabriela Cristea la 46 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa
Cu ceva timp în urmă, Gabriela Cristea (46 de ani) a publicat în mediul online trei fotografii în care nu poartă deloc machiaj.

Reacțiile urmăritorilor ei au fost împărțite, unii i-au admirat naturalețea, alții au criticat-o pentru decizia de a se afișa la prima oră a dimineții.

„Încă «chioară» de somn. Noaptea a fost «prea scurtă». Bună dimineața și vouă! ”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul celor trei imagini. Cu toate că a primit și numeroase comentarii negative, Gabriela nu a șters postarea. Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj.


„Asta ești tu” „Ai putea să ne scutești de imagini de coșmar. Nu te urmăresc, dar apari pe Instagram incognito… nu suntem curioși să-ți vedem fața umflată de somn; Și totuși nu văd rostul acestor poze. Ce vrei să ne arăți/spui?; Prima poză e jaleeee, jeleeee;

Hai pe bune!? Astea nu-s poze pentru valoarea ta. Doar ești o vedetă și nu mai ai nici 20 ani. Sincer, nu ți se potrivesc astfel de răsfățuri. Îmi ești dragă și mă bucur că ai o familie frumoasă. Strict părerea mea!!; Nu știu ce ai încercat cu aceste fotografii, dar mi-e jenă mie în locul tău.

Pe bune, să te afișezi așa «strâmbă» ca să ce??; Fără supărare, de ce să puneți așa poze cu dumneavoastră?! Nu cred că este vreun om care nu arată rău după o noapte sau 3 nedormite, dar frumusețea e să le machiezi sau photoshopezi;Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *