Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu în lumea sportului! O legendă s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac de cord
Lumea sportului e în doliu. Un baschetbalist legendar s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac de cord. Copiii săi au fost cei care au făcut tristul anunț prin intermediul rețelelor de socializare.

Emmanuel „Boybits” Victoria, o legendă a baschetului, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac de cord. Fostul fundaș din PBA a jucat pentru RFM și San Miguel.

A murit Emmanuel „Boybits” Victoria

Emmanuel „Boybits” Victoria a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac de cord. Tristul anunț al trecerii legendei baschetului în neființă a fost făcut chiar de copiii săi pe rețelele de socializare.


„Cu inima strânsă anunțăm decesul tatălui nostru în urma unui infarct miocardic acut”, au anunțat copiii săi într-o postare pe contul său de Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Emmanuel „Boybits” Victoria ar fi suferit și un atac de cord, potrivit informațiilor făcute publice de fiica sa.

„A avut un atac de cord pe 14 februarie, mai întâi, și au descoperit infarctul miocardic acut. Apoi a avut un alt atac de cord noaptea trecută”, a declarat Ciaz Victoria.Familia a anunțat că înmormântarea sportivului o să fie deschisă publicului, așadar cei care l-au iubit și admirat, îi pot aduce un ultim omagiu.

„Pentru cei care doresc să îl vadă, priveghiul său va fi la Loyola Memorial Chapels and Crematorium, Sucat, de la 2 martie, joi în jurul orei 10.00, până la 5 martie, duminică în jurul orei 10.00. Incinerarea sa va avea loc pe 5 martie, duminică, la ora 11.00, tot la Loyola Memorial Chapels and Crematorium, Sucat”, se arată în postare.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *