Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Două zodii protejate de Dumnezeu în martie! Ei scapă de ghionion
Prima lună a primăverii le aduce unora dintre nativi zile binecuvântate. Dacă până acum, pentru ei, începutul anului 2023 nu a fost tocmai unul bun, se pare că, începând din martie, norocul le va surâde. Două zodii protejate de Dumnezeu în martie! Ei scapă de ghionion.

Anul 2023 nu a început la fel de bine pentru toate zodiile din horoscop. În timp ce unii nativi s-au bucurat deja de o mulțime de realizări și și-au văzut visul cu ochii, alții au avut de rezolvat o mulțime de probleme și chiar s-au confruntat cu numeroase probleme pe plan financiar. Luna martie însă aduce cu ea protecție divină pentru nativii născuți sub două semne zodiacale.


Două zodii protejate de Dumnezeu în martie

Potrivit specialiștilor, din punct de vedere astronomic, luna martie începe cu soarele în constelația Vărsătorului și se sfârșește cu soarele în constelația Peștilor. Nativii a două zodii din horoscop vor avea în luna care urmează protecția divinității. Scapă de ghionion și vor putea să își ducă la îndeplinire tot ceea ce și-au propus.

Balanță

Nativii Balanță sunt norocoșii care, în luna martie, se vor bucura de protecția lui Dumnezeu. Dacă până acum s-au confruntat cu diferite situații care, de multe ori i-au pus la pământ, se pare că, în zilele ce vor urma, vor realiza că tot răul a fost spre binele lor și că divinitatea le-a pregătit lucruri mărețe. De acum înainte, oricât ar încerca, nimeni nu le poate face rău, pentru că persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt protejate de Dumnezeu. Viața lor se va schimba în bine și vor avea parte numai de momente frumoase.Leu

Nativii Leu sunt și ei protejați de Dumnezeu în luna martie. Deși în ultima perioadă s-au confruntat cu ceva probleme de sănătate și s-au îngrijorat, ba chiar și-au făcut tot felul de gânduri negre cum că ar avea diverse boli grave, aceștia vor afla că, de fapt, totul era numai în capul lor și problemele de sănătate pe care le au nu sunt deloc unele atât de grave pe cum și-au imaginat.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *