Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă. Bărbatul a fost contabil bancar
Ion Bistritchi, un moldovean de 55 de ani, a murit pe o stradă din Verona, care îi devenise a doua casă.

Ion Bistritchi în vârstă de 55 de ani a avut o viață normală, un loc de muncă bine plătit, o familie.

Însă, într-o zi a pierdut totul și a ajuns pe străzi, unde și-a găsit sfârșitul din cauza frigului.

Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă. Bărbatul a fost contabil bancar

Bărbatul a murit în noaptea dintre 19 și 20 decembrie, în apropierea fostei cazărmi abandonate Riva di Villasanta.

„ A băut ca să se încălzească. La un moment dat ne-a spus că este amețit. L-am ținut de mână până la sfârșit”, a povestit unul din amici, potrivit Corriere del Veneto.


„S-a întâmplat pe la trei și jumătate”, povestește un tânăr moldovean căruia „Ion îi era ca un tată. Avea 55 de ani, acum doi-trei ani a divorțat de soția sa și a rămas fără adăpost. A fost contabil bancar, apoi și-a pierdut și acel loc de muncă.

Un om bun, ne-a ajutat pe toți. Are doi copii în Moldova: scrie-i bine numele și prenumele, să sperăm că primesc vestea. E greu când o persoană cu care petreci în fiecare zi moare lângă tine …”.
Prietenii lui Ion au declarat medicii s-au deplasat la fața locului, dar încercările lor de a-l resuscita pe bărbat au fost inutile.

Un bărbat de 42 de ani a fost găsit mort în râul Olt

Bărbatul de 42 de ani a fostă găsit mort în râul Olt, după ce el și prietenul lui au fost dați dispăruți de familiile lor. Cei doi ar fi mers la pescuit și nu s-au mai întors.”Mai multe echipe de polițiști, inclusiv echipaj chinotehnic, alături de forţe ale IJJ Sibiu desfășoară ample căutări în vederea identificării a doi bărbați semnalați ca dispăruţi. De asemenea, a fost solicitat şi sprijinul ISU pentru căutări în albia râului Olt.

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 9:30, soţia unuia dintre bărbaţi a sesizat prin apel 112 faptul că, soţul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactaţi telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare”, a transmis, sâmbătă, 17 decembrie, IPJ Sibiu.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *