Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Culinar

GESTUL SUPER-RUȘINOS FĂCUT DE ANDREEA BĂLAN, PE BANCHETA DIN SPATE A MAȘINII UNUI COLUMBIAN. A CREZUT CĂ NIMENI N-O VEDE, DAR CAMERELE AMERICA EXPRESS DE LA ANTENA 1 AU PRINS-O ÎN TIMP CE SE..
Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre echipele care au ajuns în marea finală de la „America Express”. Cele două concurente fac tot posibilul să îndeplinească cât mai repede misiunile de pe „Drumul Aurului”, pentru a ajunge la timp la Irina Fodor.

În timp ce se aflau în mașina unui columbian, Andreea Bălan a făcut un gest reprobabil, iar camerele de filmat de la Antena 1 au surprins-o. Iată despre ce este vorba.

Competiția „America Express” se apropie de final. Trei echipe au mai rămas pe „Drumul Aurului”, iar concurenții simt tensiunea la cote maxime. Aceștia nu au scăpat nici de această dată de autostop, fiind nevoiți să găsească repede un mijloc de transport, pentru a-i ajuta să ajungă la misiuni.


De pildă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să găsească o mașină, în ediția ce a rulat, seara trecută, la Antena 1, pentru a le transporta către îndeplinirea unei misiuni.

Totuși, în timp ce se aflau pe bancheta din spate, Andreea Bălan a făcut un gest rușinos, iar camerele video au surprins întregul moment.

Gestul rușinos făcut de Andreea Bălan la „America Express”Competiția care se derulează în America de Sud îi pun pe concurenți în cele mai umane posturi. Pentru că „America Express” se apropie de final, participanții simt o presiune uriașă pe umerii lor și nu mai acordă atenție la anumite detalii.

De exemplu, în ediția ce a rulat pe 19 martie 2023, la Antena 1, camerele video de la „America Express” au surprins-o pe Andreea Bălan făcând un gest rușinos. În timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii unui columbian, cântăreața s-a scobit în nas.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *