Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cătălin Scărlătescu, în pat cu o columbiancă, la America Express. Cum a reacționat Doina Teodoru
Îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu a fost surprins în pat cu o columbiancă, la America Express, tocmai de iubita sa, Doina Teodoru. A fost vorba de un rol de telenovelă pe care aceștia trebuiau să-l joace cât mai credibil. Astfel, în cazul lui Cătălin Scărlătescu a fost vorba de un amantlâc descoperit de „soție”.

Cătălin Scărlătescu a „încurcat-o” serios în ultima ediție a emisiunii America Express, după ce a fost „prins” în pat cu o altă femeie. Doina Teodoru nu l-a iertat, ba din contră, i-a aplicat o „corecție” pe care nu o va uita prea curând.

Cătălin Scărlătescu, în pat cu o columbiancă, la America Express


Deși formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din România, se pare că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o situație la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Celebrul bucătar a ajuns să se ascundă sub o pătură, alături de o columbiană, sub privirile actualei partenere de viață.

În urma ultimei ediții difuzate pe Antena 1, cele trei echipe care au plecat în cursa pentru ultima șansă au avut de îndeplinit o sarcină destul de grea și anume de a fi actori de fotonovele. Cu alte cuvinte, au fost nevoiți să pozeze în cele mai cunoscute ipostaze ale actorilor de telenovele.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au aflat în ipostaza de a juca o trădare ca la carte. Astfel, bărbatul a fost nevoit să intre în pielea personajului și să își înșele soția cu o altă femeie.

Cum a reacționat Doina Teodoru la o asemenea „trădare”La persoanele peste 60 de ani, amorțeala la nivelul brațelor și picioarelor poate fi asociată cu spondiloza cervicală. Este un proces normal al îmbătrânirii și astfel de simptome pot apărea tot mai des după o anumită vârstă.

Printre bolile cu simptome precum amorțeala mâinilor se mai numără: sindromul Sjogren, diabet de tip 2, carenţă de vitamina B, leziuni ale măduvei spinării, scleroza multiplă, boala Raynaud, boala Lyme, sindromul Guillan-Bare. Totuși, dacă avem astfel de episoade des ar trebui să ne adresăm unui medic specialist care, în urma investigațiilor, să poată pune un diagnostic clar.Pentru că și-a dorit ca totul să iasă ca la carte, Doina a fost cea care a dat cele mai multe indicații, obligându-l pe partenerul său să recurgă la un gest nebunesc.

„Ține în brațe pantoful. Linge-i tocul, fă ceva!”, i-a spus Doina Teodoru lui Cătălin Scărlătescu.

„Noroc că a apărut nevasta și a jucat-o nevasta de nu a mai trebuit să fac eu nimic”, a spus Scărlătescu.

După ce au reușit să treacă peste această scenă amuzantă, dar și plină de însemnătate, Doina Teodoru și-a intrat și ea în rolul soției înșelate. Astfel, în momentul în care află că soțul ei o înșală cu alta, ajunge să îl „lovească” cu o mătură.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *