Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Lacrimi de bucurie pentru Larisa Lișiță. Adolescenta de 14 ani care a fost lovită de tren anul trecut merge din nou
Larisa Lișiță, fata în vârstă de 14 ani care anul trecut a fost victima unui accident feroviar la Bacău, merge din nou, datorită medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

Adolescenta de 14 ani care a fost lovită de tren anul trecut, merge din nou. Coșmarul Larisei a început pe data de 25 ianuarie 2022, atunci când, în timp ce traversa o trecere de cale ferată, a fost lovită de o locomotivă.

Adolescenta de 14 ani care a fost lovită de tren anul trecut, merge din nou

În urma impactului, Larisa a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, cu un picior zdrobit.


Din fericire, medicii i-au replantat piciorul adolescentei care la un an de la cumplitul incident poate să meargă din nou. Însă, drumul până la vindecarea completă este extrem de lung.

Larisa are nevoie acum de ajutor financiar pentru a continua ședințele de kinetoterapie.

„Venim o dată la două zile, la Iași, pentru controale și ca Larisa să facă kinetoterapie. I-au scos tija, iar mâine (n.r. – 21 martie 2023) mergem să-i scoată firele, iar apoi vom sta la Iași, 10 zile, pentru ședințele de kinetoterapie.

Copilul meu nu va mai merge niciodată cu trenul, venim cu o mașină. Noi avem nevoie de bănuți pentru drumurile acestea la Iași și pentru cele 10 zile, noi stăm la Casa Ronald. La spital, ne dădeau mâncare, acolo trebuie să avem noi, trebuie să ne descurcăm. Sunt mulțumită că ne oferă cazare, ar fi fost foarte greu să venim în fiecare zi la Iași. Larisa a făcut kinetoterapie la Bacău, dar doamnei doctor Sidonia Susanu nu i-a plăcut cum evolua fata și de aceea ne-a chemat la Iași”, a declarat Sorina Lișiță, mama Larisei, pentru BZI.La un an de la accidentul feroviar care i-a schimbat viața, Larisa merge cu ajutorul cârjelor și este extrem de optimistă că se va recupera complet.

„În rest e bine, pășește. Ce nu au făcut medicii de la Bacău au făcut cei de la Iași, din februarie, când am început kinetoterapia aici, până acum. Și ea e optimistă, ce a fost mai greu de acum a trecut, doar că situația este așa cum este, îi avem și pe cei mici, stăm și cu chirie. Larisa face școală acasă, primește lecțiile pe Whatsapp de la profesori. Am mai dus-o și la școală, dar nu merge tot timpul. A trecut mai bine de un an de la accident, psihic este foarte bine”, a spus mama Larisei Lișiță.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *