Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Mereu vei fi prințesa lui tati”. Lacrimi și durere în sufletele unor părinți, după ce fiica lor de 15 ani a fost călcată de un autobuz
Părinții unei fete de 15 ani sunt devastați de durere, după ce unica lor fiică și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Ea a fost spulberată de pe șosea de un autobuz.

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit după ce a fost călcată de un autobuz. Părinții fetei sunt acum dărâmați de durere și spun că aceasta a fost „luată” de lângă ei.

Ei au și lăsat un ultim mesaj pentru fiica lor.
Victima este Sophie Jain Fletcher, în vârstă de 15 ani. Ea a fost lovită de un autobuz în Sheaf Lane, Sheldon, în jurul orei 15:00 pe 18 martie. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde i-a fost confirmat și decesul.

Șoferul autobuzului ajută poliția cu anchetele lor, relatează Birmingham Live, potrivit Mirror.


Cum s-a petrecut accidentul oribil?

Părinții fetei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă cele întâmplate. Ei își plâng acum fiica care a plecat printre îngeri.

„Cu profundă tristețe și cu inima grea, pe 18 martie, ne-a fost luată fiica scumpă Sophie Jain Fletcher. Era o tânără frumoasă, cu o personalitate uimitoare și cu o prezență pe măsură. Mami te va ține mereu de mână și vei fi mereu prințesa lui tati. Zboară sus frumoasa noastră Sophie Soph. Te vom iubi, pentru totdeauna și mereu, mami și tati”, a fost mesajul sfâșietor al familiei.

Încă nu se știe cum s-a produs accidentul mortal, dar oamenii legii continuă ancheta. În plus, ei au făcut apel la oricine ar putea avea informații utile să contacteze autoritățile.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *