Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Andreas, fiul lui Dinu și Deei Maxer, a oferit un sfat emoționant părinților săi în urma divorțului lor
Andreas își susține părinții prin cuvinte frumoase

Divorțul este un moment dificil pentru orice familie, iar copiii sunt adesea cei care suferă cel mai mult. Cu toate acestea, există momente în care copiii reușesc să aducă lumina în această situație complicată. Andreas, fiul lui Dinu și Deea Maxer, a făcut acest lucru prin cuvintele sale emoționante în urma divorțului părinților săi.

Andreas, în vârstă de 14 ani, a oferit un mesaj puternic și emoționant părinților săi. El a scris: „Vreau să vă spun că vă iubesc și că îmi pasa de voi. Știu că divorțul este greu, dar vă rog să nu uitați că sunteți încă părinții mei și că sunteți importanți pentru mine. Sunt aici pentru voi, oricând aveți nevoie de mine.”


Andreas le-a transmis părinților că este mai bine să se despartă:

„Tati, e mai bine așa (n.r. sa divorțeze) ca nu va mai certați”, a mai mărturisit Dinu Maxer.

Copiii sunt adesea cei mai afectați de divorț

Divorțul poate fi o experiență traumatizantă pentru copii, iar ei pot resimți multe dintre emoțiile negative asociate cu ea. Copiii pot simți vinovăție, anxietate, furie și tristețe, printre altele. Cu toate acestea, există multe modalități în care părinții pot ajuta copiii să se adapteze la divorț și să treacă prin această perioadă dificilă.

Este important ca părinții să ofere sprijin emoțional și să fie acolo pentru copii. Ei pot oferi un umăr de sprijin pentru copii atunci când aceștia au nevoie să plângă sau să vorbească despre sentimentele lor. De asemenea, părinții trebuie să fie sinceri cu copiii lor și să le explice situația într-un mod adecvat vârstei lor.Un mesaj puternic pentru toți părinții care se despart

Andreas a oferit un mesaj puternic pentru toți părinții care se despart. Mesajul lui este unul de iubire și de speranță, un mesaj care ne amintește că, indiferent de circumstanțe, nu trebuie să uităm să ne iubim și să ne susținem unii pe alții.

Divorțul poate fi o experiență dificilă, dar cu sprijinul adecvat, familia poate depăși această perioadă și poate ajunge la un acord care să satisfacă toți membrii familiei. Așa cum a spus Andreas: „Sunt aici pentru voi, oricând aveți nevoie de mine.” Acesta este un mesaj puternic de iubire și de unitate, care ar trebui să rămână cu noi toți.

Divorțul poate fi o experiență dureroasă pentru toți membrii familiei, dar cu sprijinul adecvat, putem trece peste această perioadă dificilă. Mesajul lui Andreas ne reamintește că iubirea și sprijinul sunt cele mai importante lucruri în viață și că trebuie să rămânem uniți, indiferent de circumstanțe.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *