Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

România a mai pierdut o stea! A murit un celebru cântăreț de muzică populară: A urcat la cer…
Tiberiu Ceia a fost un cântăreț de muzică populară și totodată un reprezentant al Banatului, care a murit la 82 de ani. Acesta s-a stins din viață miercuri, 29 martie. Ce se ascunde în spatele morții artistului român?

Care este cauza morții lui Tiberiu Ceia? Se lupta cu problemele de sănătate

Colegii de la TVR Timișoara au anunțat cu durere în suflet moartea interpretului Tiberiu Ceia. La acest post de televiziune, regretatul artist se ocupa de o emisiune cu specific popular.


În ultima perioadă, reprezentantul Banatului nu se simțea tocmai bine, iar starea sa de sănătate s-a agravat și mai mult în ultimele luni de viață.

Aceste probleme cu sănătatea a început să le aibă de acum patru ani. Se pare că totul s-a declanșat în urma unei mari suferințe. Mai exact, soția marelui cântăreț s-a stins din viață în urmă cu patru ani, iar asta l-a afectat profund.

Iar acum, Tiberiu Ceia a făcut un stop cardio-respirator, iar organismul său nu a mai putut să lupte.“Tibi a plecat… a urcat la cer. A făcut stop cardio-respirator”

“Tibi a plecat… a urcat la cer. A făcut stop cardio-respirator. Acum este lângă Anca, soția lui. A murit acasă, în seara aceasta. Era bolnav. În ultimele luni s-au intensificat problemele sale de sănătate. Dumnezeu să îl ierte!”, a dezvăluit unul dintre cunoscuții îndrăgitului cântăreț de muzică populară pentru Viva.

Fanii au lăsat foarte multe mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, în urma aflării cumplitei vești. Mulți oameni au lăudat muzica regretatului artist, care ne va însoți mereu inimile.

Sofia Vicoveanca a transmis și ea mesaj de condoleanțe pentru amicul de breaslă. Artista a fost colegă și prietenă cu artistul, iar după ce a aflat despre moartea acestuia este devastată.Regretatul Tiberiu Ceia a cântat o perioadă îndelungată alături de Ion Dolănescu și a reprezentat unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară din țara noastră.

Tiberiu și-a descoperit talentul în domeniul muzical la o vârstă fragedă. La patru ani a avut prima apariție pe scenă și de atunci nu a mai putut renunța la muzică. Și-a construit cariera mult visată și a căpătat renume printre artiștii de muzică populară, toată lumea apreciindu-i talentul.

Una dintre aparițiile sale de succes și cea mai frumoasă amintire pentru cântăreț a fost la ,,Strugurele de Aur al Alba Iulia”, în 2016

“Nu am studii muzicale. Mi-am menținut glasul nefăcând ceva special niciodată, nu m-am păzit de frig sau de curenți, nu m-am păzit să nu beau rece sau să mănânc o înghețată, să nu fac curent în mașină când era cald. Poate că tocmai această lipsă de grijă pentru glasul meu m-a determinat să-l păstrez.

Deci, am început la 4 ani, în 1944, spre 1945, și ultima apariție mai frumoasă în public a fost Strugurele de Aur al Alba Iulia, în 2016 când am fost primit chiar cu urale”, spunea Tiberiu Ceia în cadrul unui interviu.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *