Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Accident de tren cumplit. Sunt zeci de persoane rănite
Transportul cu trenul este considerat printre cele mai sigure opțiuni de mobilitate, dar uneori, au loc și evenimente nefericite. Un accident cumplit a avut loc marți dimineață, 4 aprilie, în Olanda.

Un tren de pasageri care transporta cel puțin 50 de persoane a deraiat marți dimineață, după ce a lovit un echipament de construcție aflat pe șine. O persoană a decedat și cel puțin 30 au fost rănite.

Unele persoane au suferit răni grave și au fost transportate la spital. Cel puțin 30 de oameni au fost răniți, iar unul a decedat, potrivit autorităților olandeze.

Primul vagon al trenului de noapte, care se îndrepta către orașul Lieden, spre Haga, a deraiat și a ajuns în câmp, din cauza impactului.


Echipele de salvare au intervenit la locul accidentului, la Voorschoten, sat din apropierea orașului Haga, au transmis serviciile de urgență. Unii răniți au fost tratați rapid, la fața locului, de medici. Alții au necesitat transportul la spital.

Căile ferate olandeze (NS) au precizat într-un mesaj pe Twitter că trenurile între Leiden și anumite zone din Haga au fost anulate din cauza accidentului.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *