Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Maria s-a stins din viață în mod tragic la doar 20 de ani. Tânăra a fost găsită fără suflare într-o pădure
Maria Butnariu, o româncă în vârstă de 20 de ani, a fost găsită fără suflare într-o pădure. Tânăra fusese dată dispărută în Blackburn, Anglia, în luna decembrie a anului trecut.

Românca în vârstă de 20 de ani s-a mutat la Blackburn, Anglia, în căutarea unui trai mai bun, doar că nimic nu a mers conform planului ei.

Maria și-a pus capăt zilelor după ce „a rămas fără opțiuni”. De trei ani, tânăra era stabilită în East Lancashire alături de prietenul ei de o viață Gabriel M. Fata lucra ca ambalator și a fost dată dispărută de Gabriel după ce i-a trimis o serie de mesaje îngrijorătoare atât lui, cât și iubitului acesteia.


Polițiștii britanici de la Lancashire Constabulary au inițiat o căutare urgență și au examinat camerele de supraveghere amplasate în jurul Spitalului Royal Blackburn, locul unde se presupune că Maria a fost văzută ultima oară în data de 10 decembrie 2022 la ora locală 04:30.

Un dresor de câini din cadrul Serviciului de Pompieri și Salvare din Lancashire s-a alăturat operațiunilor de căutare a româncei în vârstă de 20 de ani, după ce datele obținute de pe telefonul mobil al acesteia au indicat faptul că Maria ar fi mers pe jos în zona din apropierea Newfield Drive.

Trupul Mariei a fost găsit la doar șase de la dispariție

La o audiere care a avut loc joi, 30 martie 2023, la Tribunalul Coroner din Preston, colonelul regional Chris Long a dezvăluit faptul că, din nefericire, la doar șase zile după dispariția sa, trupul neînsuflețit al Mariei a fost descoperit în Higher Croft Wood, în apropiere de Roman Road, la ora locală 09:58.Citind dintr-o declarație a inspectorului detectiv Charles Stewart, medicul legist a mărturisit: „Gabriel a raportat-o pe Maria dispărută, deoarece nu a fost văzută de 24 de ore și a vorbit ultima oară sâmbătă, 10 decembrie 2022. Maria a declarat că era la spital, dar a plecat la ora 04.30. Gabriel a declarat că Maria a locuit cu el, dar că în ultimul timp a avut o perioadă plină de dificultăți în a găsi de lucru și a câștiga bani așa că s-a mutat de la el pe 5 decembrie. A încercat să o contacteze prin telefonul mobil, dar apelurile sale au mers direct în mesageria vocală. Este clar, la prima vedere, că pe 9 decembrie Maria avea o dispoziție proastă. Vorbește despre rămânerea fără opțiuni”.

Întorcându-se concluzia că românca și-a pus capăt zilelor, Chris Long a spus: „Ea avea o dispoziție proastă cu puțin timp înainte de gestul pe care l-a comis. Sunt convins că a luat decizia de a termina cu viața și la momentul respectiv a decis să-și pună capăt zilelor. Familiei și prietenilor, vă rog să le transmiteți condoleanțele mele”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *