Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce plante să ai în grădină pentru noroc și bunăstare. Toate gospodinele ar trebui să știe asta
Majoritatea femeilor iubesc florile și adoră să aibă un miros puternic și frumos în grădină. Ei bine, câteva plante pe care trebuie să le ai în curtea ta îți vor aduce noroc și bunăstare. Toate gospodinele ar trebui să știe asta, mai ales dacă vor să atragă în viața lor noroc și bunăstare. Iată despre ce flori este vorba!

Tu știi care sunt plantele pe care trebuie să le ai în grădină pentru noroc și bunăstare? Ei bine, există șase flori care vor atrage aceste lucruri în viața ta, iar dacă nu le ai, atunci e momentul potrivit să le plantezi.

Plantele pe care trebuie să le ai în grădină pentru noroc și bunăstare
Trandafiri

Trandafirii sunt flori ale dragostei, iubirii și pasiunii. Trebuie să ai aceste flori plantate în grădină, pentru că ele atrag noroc și vindecare. Ar trebui să ai plantați în curte trandafiri roșii, pentru că atrag pasiunea și dragostea, trandafiri albi, pentru că atrag respect și puritate, dar și trandafiri galbeni, pentru că atrag fericire și bucurie.


Salvie

Salvia are un miros puternic, care îți va face grădina să miroase mereu frumos. Salvia va ține departe ghinionul și va atrage în viața ta tot ce este bun și pozitiv. Nu ar trebui să-ți lipsească din grădină această plantă.

Stejar

În mitologia greacă, pentru Zeus, stejarul este considerat copac sacru. Acest copac este un simbol al rezistenței și puterii. Acesta îți va aduce în viață multă putere și bunăstare, astfel că ar trebui să-l ai plantat în curtea ta.

Trifoi

Nu este un secret pentru nimeni faptul că trifoiul cu patru foi aduce noroc, mai ales dacă îl găsești undeva întâmplător. Această plantă mică atrage noroc, prosperitate, putere și mai ales fericire.Bujori

Despre bujor se spune că este o floare care îți va aduce noroc pe toate planurile. Această plantă are un miros puternic, care îți va armoniza grădina. De asemenea, bujorul este un simbol al norocului și băgăției.

Iasomie

Iasomia are un miros puternic, care îți va înmirezma grădina. Despre această floare se știe că atrage banii, dar aduce și multă dragoste în familia ta. Este bine să ai această plantă în grădina ta.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *