Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Aceștia pot fi numiți părinți?! Și-au ucis în chinuri fetița de 2 ani și 10 luni: Au opărit-o, drept pedeapsă!
Caz revoltător în Călărași, unde doi părinți și-au ucis în chinuri fetița de 2 ani și 10 luni.

Cei doi au fost arestați, fiind acuzați de omor deoarece și-au lăsat fiica să moară nechemând salvarea, deși știau că micuța are arsuri grave pe corp, după ce au opărit-o când i-au făcut baie. Gestul celor doi așa-ziși părinți ar fi fost o pedeapsă pentru fetiță pentru că s-a scăpat în pantaloni.

Și-au ucis în chinuri fetița de 2 ani: Cum au înțeles să o pedepsească

Doi părinți, Diana și Horia, fiind în vizită în Prahova, la bunici, au decis să-și pedepsească fiica, pe Petronela, în vârstă de 2 ani și 10 luni pentru că s-a scăpat în pantaloni. Măsura punitivă a fost o baie cu apă opărită! În urma gestului celor doi părinți, fetița a suferit arsuri de gradul II și III pe 54% din suprafața corporală.


Trecând prin chinuri groaznice, micuța nu a fost dusă la spital de urgență, ci a fost obligată să se culce.

Anchetatorii au reținut că, în ciuda faptului că fetița suferise arsuri, părinții au obligat-o să se culce, „deși aveau obligația legală de acționa în sensul asigurării accesului de urgență la îngrijiri medicale de specialiate, nu au luat nicio măsură, stând în pasivitate”.

A doua zi dimineață, când s-au trezit părinții, aceștia au sunat la ambulanță, dar era prea târziu pentru Petronela.

„Funcțiile vitale erau absente. Din păcate, manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns.

Autopsia a arătat că moartea Petronelei a fost violentă și a fost cauzată de insuficiența cardiorespiratorie acută, urmare a arsurilor“, a declarat Rucsandra Rădulescu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova.
Bunica fetiței a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în noaptea fatidică pentru micuță.„Când m-am dus acolo în baie, fata era în picioare și doar atâta mi-a zis: „mami, buba”. I-am zis mamei «Ia-o de aicea! Ce o mai lași în cadă? Du-o în pat, undeva!”. A zis «să o las dracu în pace, că ea nu pune mâna pe ea, poate să și moară». Nu m-a lăsat să sun la Ambulanță. A zis că e copilul ei și face ce vrea!”.

După decesul fetiței, în vârstă de 2 ani și 10 luni, mama a postat pe pagina ei de Facebook, în ziua de naștere a fetiței, un mesaj de regret.

„Nu te vom uita niciodată, suflet mic, nevinovat și frumos. Ai avut un suflet și o inimă bună, curată și inocentă (…) și pentru noi vei rămâne același copil cu suflet bun”, a scris mama ucigașă pe pagina ei de Facebook.

Mama și tatăl copilei sunt arestați preventiv, după ce judecătorii ide la Ploiești au decis să schimbe încadrarea juridică a faptei, din ucidere din culpă, în omor. Cei do soți mai au doi copii mici, care au fost preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Prahova.„Ceilalți doi copii minori ai familiei se află deja în sistemul de protecție al DGASPC Călarași. Primesc consiliere psihologică pentru că erau și ei în locuința din Prahova când Petronela a sfârșit tragic”, a menționat Corina Nicola, purtător de cuvânt al DGASPC Prahova, în cazul părinților care și-au ucis în chinuri fetița de 2 ani și 10 luni.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *