Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

ANDREEA BĂLAN A TRECUT LA ALT NIVEL DUPĂ ZBENGUIALA CU CĂTĂLIN CAZACU. SĂRUT PASIONAL CU UN CELEBRU MANELIST. “MĂ ÎNDRĂGOSTESC DE TINE”
Povestea dintre Jador și Andreea Bălan debutează odată cu sosirea blondinei, în urmă cu doar câteva seri, în zona de nord a Capitalei. La volanul bolidului propriu, un Range Rover Evoque, al cărui preț se ridică la suma de 70.000 de euro, jumătatea trupei Andre a staționat, preț de câteva minute, în zona Floreasca.

Nimic care să dea de bănuit până-n acel moment. Doar că, la scurt timp, potrivit imaginilor surprinse de paparazzii CANCAN.RO, avea să-și facă apariția Jador, cel cu care s-a mai întâlnit blondina în stațiunea ISCHGL, la schi, lucru dezvăluit în a doua lună a anului 2023, în detaliu, de CANCAN.RO.

Jador își dorește să nu se îndrăgostească de Andreea Bălan


Cât se poate de neîntâmplătoare a fost întâlnirea lor din Capitală. Andreea Bălan l-a „cules”, pur și simplu, pe manelist, de la o petrecere. Asta pentru că Jador era vizibil amețit. Familiarizați, deja, unul cu celălalt, Bălanca nu s-a ferit să-l îmbrățișeze, pe cel care o diviniza încă din copilărie în momentul în care acesta s-a urcat pe scaunul din dreapta al autoturismului ei.

Doar că, pe fondul consumului de alcool, Jador n-a prea avut stare. A coborât, la un moment dat, din mașina cântăreței, iar dialogul dintre ei, potrivit paparazziilor CANCAN.RO aflați la fața locului, a fost unul cât de poate de uimitor.

Jador avea să spună, cu zâmbetul până la urechi, deschizând atât portiera din față, cât și pe cea din spate: „Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag p@&a rău de tot”. Răspunsul juratei de la Te cunosc de undeva! nu a întârziat să apară, însă, era oarecum speriată de faptul că cineva i-ar putea observa. „Intră în mașină că ne vede lumea”, i-a zis Andreea Bălan lui Jador.Andreea Bălan și Jador s-au sărutat fără menajamente

Jumătatea trupei Andre s-a arătat cât se poate de încântată de întâlnirea nocturnă. A zâmbit cu gura până la urechi în timp ce se afla în mașină cu Jador. Iar paparazzii CANCAN.RO nu i-au scăpat pe cei doi din vizor în niciun moment. Punctul culminant a fost, însă, acela în care Jador și Andreea Bălan s-au sărutat, fără rețineri. Ba chiar de mai multe ori. Inclusiv pe parcursul traseului, de câte ori semafoarele arătau culoarea roșie, în timp ce staționau, cei doi au făcut risipă de gesturi tandre.

Un lucru e cert: legătura dintre Andreea Bălan și Jador este una cât se poate de apropiată. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, însă cu siguranță CANCAN.RO vă va informa la momentul potrivit.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *