Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Andreea Balan face prima declarație după ce a fost prinsă cu Jador
Miercuri seară, în zona Floreasca din Capitală, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși într-un moment tandru și romantic. Publicația Cancan.ro a obținut în exclusivitate imagini cu cei doi artiști îmbrățișându-se și sărutându-se în mașina cântăreței.

Fosta finalistă de la America Express și manelistul Jador nu s-au sfiit în fața privirilor curioase ale celor din jur, trăind pe deplin acest moment special.
Ulterior, Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care vorbește despre pericolul ego-ului.


La vârsta de 38 de ani, cântăreața a îndemnat oamenii să fie conștienți de influența ego-ului în viețile lor și să nu permită acestuia să preia controlul.

Pe Instastory, ea a scris: „Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl lași să îți scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”.Imediat, fanii și presa au avut reacții diverse la această veste. Unii au felicitat-o pe Andreea Bălan pentru momentul ei romantic, în timp ce alții au criticat-o. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2019 și au împreună două fete. Înainte de această relație, cântăreața a fost implicată într-o relație cu Keo, care are acum o fiică.

În esență, momentul tandru dintre Andreea Bălan și Jador a generat numeroase reacții, fanii fiind împărțiți între susținători și critici. Presa a preluat rapid știrea, iar Andreea Bălan a profitat de această ocazie pentru a transmite un mesaj important despre ego, încurajând oamenii să-și controleze impulsurile și să nu lase ego-ul să domine viețile lor.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *