Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Dan Diaconescu a avut și alte amante? Unele celebre! Cine sunt femeile care au trecut chiar și testul cu detectorul de minciuni
După perchezițiile care au avut loc acasă la Dan Diaconescu, acesta a ajuns în ateția presei, dar asta și pentru că este suspectat că a întreținut relații intime cu minore. Jurnalistul a avut și alte amante? Unele dintre acestea sunt chiar celebre! Iată cine sunt femeile care au trecut chiar și testul cu detectorul de minciuni!

Dan Diaconescu este suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore, contra cost, iar el a ajuns imediat în atenția presei. Nu este prima dată când se vorbește despre el pe acest subiect, astfel că aceste a avut și alte amante. Unele dintre amantele lui sunt femei celebre!

Dan Diaconescu a avut și alte amante? Unele celebre!


În urmă cu câțiva ani, în emisiunea lui Lazarus, potrivit ziaruldeiasi.ro, dansatoarea Pamela a declarat că a fost amanta lui Dan Diaconescu. Femeia susținea pe atunci că a fost amanta jurnalistului timp de doi ani.

Pentru a demonstra că spune adevărul și pentru a nu exista șanse ca cineva să o contrazică, Pamela a făcut testul la detectorul de minciuni, iar rezultatul a demonstrat că ea spune adevărul.

„Eu chiar am tinut la el, pot sa spun ca l-am iubit, dar a inceput sa spuna minciuni grave despre mine. Dan a afirmat ca am fost insarcinata cu Lazarus si l-a lasat pe Ogica sa spuna ca sunt barbat travestit. Mama si o vecina sunt martore ca venea dimineata la ora 6.00, cand termina emisiunea. Ultima oara a fost pe 30 aprilie 2009. M-am dus la el acasa, in Primaverii, pentru ca Emi, concubina lui, plecase la Sinaia”, declara Pamela pe atunci.Alături de cine a mai fost văzut jurnalistul

După câțiva ani de la acuzațiile făcute de dansatoarea Pamela, conform tabu.ro, Dan Diaconescu a mai fost văzut la un hotel de cinci stele din Nisa, pe Coasta de Azur, dar nu singur, ci însoțit de directaoarea OTV Diana Voiculescu.

Tot pe atunci, cei doi se întâlneau pe ascuns. Diana Voiculescu a fost văzută furișându-se în mașina jurnalistului, iar el a mai fost văzut chiar în fața locuinței acesteia, după care a intrat în interior.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *