Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cei prezenti si-au facut cruce! S-a intamplat la parastasul lui Petrica Matu Stoian
După zile întregi în care și-au aruncat cuvinte grele, acum Maria Tărchila, sora lui Petrică Mâțu Stoian, și Dorgu Gușman, impresarul său, au terminat orice scandal. Cei doi s-au împăcat cu ocazia parastasului de trei luni organizat pentru regretatul artist.

În urmă cu doar câteva zile a fost organizat parastasul la trei luni de la moartea regretatului Petrică Mâțu Stoian.
Totul a fost organizat de impresarul său, Doru Gușman, care a decis să termine orice conflict cu sora cântărețului și să o invite și de această dată la pomană.


Maria Tărchilă a dezvăluit că a mers la Craiova, acolo unde s-au împărțit pachete cu mâncare la mo.rmânt, după care au organizat o masă acasă cu câteva persoane.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face.

M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa:

”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!”.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la m.ormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare.Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică.

Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu”, a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro.

Sora regretatului artist a mărturisit că a mers împreună cu o nepoată, asta deoarece cealaltă soră a sa e la muncă în Germania și nu a putut să fie prezentă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *