Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Daniel a murit după un joc amoros cu trei femei. A fost găsit legat de membre
Acest bărbat a fost găsit decedat după un joc amoros cu trei femei. Era legat de mâini și de picioare și avea 60 de ani.

Veteranul de război a fost găsit mort după o partidă de amor cu trei femei. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a murit în Argentina, la Buenos Aires.

El ar fi participat la o orgie sexuală alături de trei femei. Moartea lui Daniel Rusticane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, este învăluită în mister.

Autoritățile care au ajuns la locuința bărbatului l-au găsit cu mâinile și picioarele legate.
„Mi-a trimis un mesaj audio noaptea, spunând că era cu două sau trei femei”, a declarat prietenul victimei, potrivit Mirror.uk.


Ce au transmis autoritățile

Poliția americană consideră că la mijloc se află ceva premeditat și a pornit în căutarea celor trei femei.

Totodată, din casă lipsea telefonul mobil, iar din fața casei lipsea autovehiculul bărbatului, motiv pentru care polițiștii iau în calcul și varianta unui jaf.

Conform primelor informații, polițiștii au găsit mașina abandonată la câteva străzi distanță de casa lui din Gregorio de Laferrère, Buenos Aires, Argentina. În urma autopsiei, medicii au constatat că Daniel Rustican a suferit un atac de cord.

Daniel Rusticane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost găsit mort, legat de mâini și de picioare de pat, după o întâlnire cu trei femei pe care le-a cunoscut pe Tinder, o aplicație de întâlniri.

Membrii familiei au făcut apel la vecini pentru descrierea celor trei femei care au dispărut, lăsându-l pe bărbat legat, potrivit mirror.co.uk.Se ia în calcul și varianta ca bărbatul să fi murit în timpul unui jaf. Oamenii legii le caută pe cele trei femei care l-au contactat ultima dată pe Daniel.

Întrucât de pe proprietatea victimei lipseau vehiculul și telefonul mobil, poliția tratează moartea sa ca fiind suspectă.

Polițiștii au descoperit camioneta Ford Ranger furată, abandonată la cinci străzi de locuința sa din Gregorio de Laferrère, Buenos Aires, Argentina.

Ei analizează în prezent un set de amprente găsite pe volanul vehiculului. Ei au găsit, de asemenea, un cuțit pe bancheta din spate.Un amic de al lui Daniel, care își păstrează anonimatul, a transmis: „Mi-a trimis un mesaj audio noaptea, spunând că era cu două sau trei femei”.

Ancheta este supravegheată de un procuror, care nu exclude posibilitatea ca un joc sexual să fi avut loc înainte ca victima să fie jefuită.

Rezultatele preliminare ale autopsiei au indicat că veteranul din Războiul din Falklands, care a fost în Regimentul 3 din La Tablada, a suferit un atac de cord.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *