Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Imagini in premiera cu gemenele minore seduse de Dan Diaconescu. Vezi poveste bolnavă și de unde a început
Povestea bolnavă a început de fapt, în anii 2020 și 2021 când Dan Diaconescu a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o tânără de 15 ani și 4 luni, atunci când au avut loc întâlnirile, cunoscând vârsta ei – acestea având loc în București și Constanța.

Ulterior, el a făcut același lucru cu sora geamănă a minorei, în aceleași orașe. În aceeași perioadă, Diaconescu a încercat să găsească o adolescentă virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Una dintre minore l-a păcălit spunând că a găsit o prietenă virgină.


A fost filmat și, ulterior, șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmând a fi făcute publice.
Dan Diaconescu se confruntă cu o nouă anchetă penală, iar astăzi au avut loc percheziții la locuința sa din București. Percheziția a fost efectuată de polițiștii din Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Surse din cadrul poliției Constanța au confirmat că este vorba despre Diaconescu, în vârstă de 55 de ani. El este cercetat într-un dosar privind presupuse fapte penale comise în județul Constanța. Poliția nu a oferit încă informații suplimentare.

Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în 2017, după ce a executat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj.Diaconescu a beneficiat de 200 de zile de reducere a pedepsei pentru munca efectuată în penitenciar și alte 150 de zile după ce a scris cinci cărți. El a fost încarcerat în martie 2015, în urma condamnării la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moț.

Procurorii au susținut că, între mai și septembrie 2009, Diaconescu l-ar fi amenințat, direct și indirect – printr-un intermediar, pe primarul comunei Zărand, pentru a-l determina să predea suma de 200.000 de euro. Sub presiunea amenințărilor, Ion Moț a înmânat unui intermediar suma de 30.000 de euro și 42.000 de lei.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *