Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, iar după ce s-a mutat a început să exploreze încăperea. Ce a descoperit la etaj este uluitor!
Un bărbat care s-a mutat într-o casă veche a descoperit un lucru uimitor în podul locuinței. A pozat totul și a urcat fotografiile pe Internet.

Descoperirea făcută de un bărbat care și-a cumpărat o casă veche


Un bărbat a vrut să-și cumpere o casă, dar nu orice fel de casă, ci una veche, cu o istorie, astfel că a cumpărat o locuință care, în trecut, a fost un magazin, după care a fost transformată în biserică.

Deși știa istoricul locuinței, bărbatul nu știa de ce ascundea podul casei. Pentru a inspecta, a urcat scările și a dat de o mare surpriză.

La început, bărbatul a descoperit un loc îngust, cu o înălțime de doi metri, în care a intrat cu grijă.

„A fost un magazin și proprietarii au locuit la etaj. Dar apoi locul a fost transformat într-o biserică-cred că proprietarii lăcașului de cult nu au dorit să se mai deranjeze cu dărâmatul clădirii, așa că au construit în jurul a ceea ce era deja”, a declarat bărbatul, relatează mirror.co.uk.O cameră secretă în podul casei vechi

După ce a intrat în acel loc, bărbatul a găsit piese de mobilier foarte vechi, o toaletă și o chiuvetă dar și foarte multă mizerie, fiind lăsat de izbeliște de atât de mult timp.

„Acest apartament era izolat prin podea, am găsit în camere un birou vechi, o pălărie, a toaletă și o chiuvetă, dar și multă mizerie, foarte multă mizerie și insecte. Arată de parcă e înghețat în timp. Am găsit inclusiv bucăți de ziare”, a continuat bărbatul.

Omul a fotografiat tot locul și a postat imaginile pe Internet. În scurt timp, pozele au ajuns virale, iar oamenii nu au întârziat să reacționeze. Unii dintre ei i-au propus bărbatului să se mute și să vândă casa pentru că ar fi bântuită, alții au vrut să vadă și alte fotografii, iar alții au făcut glume pe seama subiectului.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *