Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

DRAMĂ FĂRĂ MARGINI PENTRU VICTOR SLAV. TATĂL SĂU A MURIT! “ERA PERFECT SĂNĂTOS, NU MAI SUNT OM!”
De aproximativ patru luni, Victor Slav trăiește o adevărată dramă familială. Chiar înaintea sărbătorilor de Crăciun, tatăl său, Constantin Slav, care nu era în evidență cu vreo problemă de sănătate, s-a stins în urma unui infarct care a precedat o embolie pulmonară. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Fire jovială, Victor Slav a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. De ceva timp însă, fostul prezentator de la Meteo este o cu totul altă persoană. O tristețe evidentă i se citește pe chip și doar cei foarte apropiați cunosc motivul, care nu a fost făcut public până acum.


În urmă cu patru luni, mai precis înaintea sărbătorilor de iarnă, Victor Slav și-a pierdut tatăl, la care ținea enorm. Între cei doi bărbați a fost tot timpul o relație perfectă, ca de la părinte la copil, iar pierderea acestuia l-a dărâmat. Mai ales că, până înaintea decesului, Constantin Slav nu era în evidență cu vreo problemă de sănătate gravă, care să-i prevestească sfârșitul.

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a mărturisit îndrăgita vedetă tv în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Și mama sa e bolnavă

Și, cum un necaz nu vine niciodată singur, Victor Slav a continuat vizita prin spitale. Asta pentru că, și mama sa, are probleme de sănătate, iar fostul prezentator i-a fost mereu alături.„A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, ne-a mai spus acesta.

Vedeta tv își dorește să petreacă Paștele și cu fiica sa, Sofia, pe care o are cu Bianca Drăgușanu:

„Vreau să o vadă și mama. Vedem cum facem, mereu a petrecut de sărbători cu ambii părinți”.

„L-am învățat să aibă încredere în oameni”
Tatăl lui Victor Slav a fost cel care a avut o reacție acidă la adresa Biancăi Drăgușanu, în momentul în care aceasta l-a înșelat pe fiul său cu fotbalistul Adrian Cristea. Diplomat din fire, acesta a evitat să o jignească pe cea care atunci îi era noră, dar a acuzat-o că și-a bătut joc de sentimentele fiului său.„Fără sa fiu subiectiv, ne-a păcalit pe toti. Are un stil… e și asta o calitate… Ne-am convins si noi acum. Ne-am dat seama pe parcurs de anumite lucruri. Partea proasta este că educația pe care i-am dat-o eu lui Victor a fost cam proastă, între ghilimele. L-am învățat să aibă încredere în oameni și să învețe omul. Dar se pare că, ținând cont de situația actuală, acest lucru nu prea mai are valoare. El a căzut într-o capcană, și noi toți, de altfel”, spunea tatăl lui Victor Slav, la Kanal D.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *