Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A murit Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România! Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani
Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Potrivit primelor informații, constănțeanul avea probleme cu inima și se afla internat la un spital din București.

S-a stins din viață unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Grigore Comănescu, un afacerist din Constanța, a murit la vârsta de 65 de ani. Potrivit replicaonline.ro, bărbatul a avut probleme serioase cu inima și se afla internat într-un spital din Capitală.

Grigore Comănescu s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani


Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, Grigore Comănescu, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Se știa că bărbatul avea probleme cu inima pentru că, potrivit sursei menționate anterior, acestuia i-au fost montate două stenturi, însă în urma intervențiilor, afaceristul nu s-ar fi simțit bine.

Tristul anunț al trecerii omului de afaceri în neființă a fost făcut de apropiați.

,,Cu inimile îndoliate, familia anunță mutarea la cele veșnice, pe 11 aprilie, a celui care a fost Grigore Comănescu, tată, soț, bunic model. Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați astăzi, 12 aprilie, la casa mortuară din incinta cimitirului Municipal din Constanța, de la ora 19.00. Slujba de înmormântare va fi săvârșită mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00, la biserica din Sibioara, ctitorită de familie. Bunul Dumnezeu să vă primească rugăciunile și să-l odihnească în rândurile drepților!”, au transmis rudele omului de afaceri.Cine a fost Grigore Comănescu

Grigore Comănescu s-a născut în județul Călărași, localitatea Dragoș Vodă, și a fost un prosper om de afaceri care figura, an de an, în topul celor mai bogați constănțeni. Avea afaceri în domeniul producției de asfalt, extracției de piatră, turism și imobiliare. Una dintre lucrările importante derulate de firmele lui Comănescu a fost amenajarea bazei NATO de la Mihail Kogălniceanu.

În 2021, Grigore Comănescu se afla pe locul 224 din Topul Capital, cu o avere de 31-33 de milioane de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *